Tuorein sisältö

Milla Jovovichin Resident Evil -seikkailut jatkuvat 2010

03.07.2009 klo 00.04 | Luettu: 7276 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kriitikoiden ja monien Resident Evil -pelien ystävien vastalauseista huolimatta Milla Jovovichin tähdittämät Resident Evil -elokuvat ovat menestyneet mallikkaasti. Neljäs osa Resident Evil: Afterlife saa ensi-iltansa syyskuussa 2010 sisäpiirilähteiden mukaan. Sarjan kirjoittaja ja ensimmäisen osan ohjaaja Paul W.S. Anderson vahvisti jatko-osasuunnitelmat jo alkuvuodesta. Jotkut tahot väittivät aiemmin, että Resident Evil: Tuho jää sarjan viimeiseksi.

Sarjan vihaajatkaan eivät voi väittää, etteikö neljäs osa olisi tarpeellinen. Edellinen osa päättyi omalaatuiseen tilanteeseen, jossa Jovovichin sähäkkä sankaritar Alice uhosi lähtevänsä tuhoamaan pahan Umbrella-firman kymmenien klooniensa kanssa.

Lähde: Shock Till You Drop

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Bodom julkaisee luur... Brüno tarjoaa lisää ... >

Keskustelut (10 viestiä)

Vesiapina

Rekisteröitynyt 10.04.2007

03.07.2009 klo 01.00

Yay :D Tätä odotellessa sitten. :)
lainaa
Mauno

03.07.2009 klo 07.32

Ensimmäinen osa oli hyvä siihen asti, kunnes Milla sai kivoja telekineettisiä voimia.

Miksi näitä tehdään lisää? Kysyntä lisää tuotantoa. Älkää siis ostako/käykö katsomassa tätä elokuvapahaista.
lainaa
Protec

Rekisteröitynyt 26.09.2007

03.07.2009 klo 08.57

Kolmonen oli selkeästi sarjan huonoin leffa, ensimmäiset kaksi olivat sopivaa aivotonta viihdettä. No, mikäs siinä, kyllä Jovon leffoja kelpaa aina katsella.
lainaa
Snowie

03.07.2009 klo 10.41

Ilman Jovovichia leffat olis ollu ehkä jopa siedettäviä.
lainaa
cs_bot

Rekisteröitynyt 29.05.2007

03.07.2009 klo 11.04

Snowie kirjoitti:
Ilman Jovovichia leffat olis ollu ehkä jopa siedettäviä.
Ehei, ei todellakaan. Kyllä koko leffasarjaa pitäisi pistellä uusiksi, jos näistä hyviä tahtoo.
lainaa
OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

03.07.2009 klo 11.05

Kyllä ite ainakin diggaan Resident Evil-leffoista. Ja tulee tämäkin hommattua varmasti.
lainaa
Juhza

Rekisteröitynyt 02.12.2007

03.07.2009 klo 14.51

cs_bot kirjoitti:
Snowie kirjoitti:
Ilman Jovovichia leffat olis ollu ehkä jopa siedettäviä.
Ehei, ei todellakaan. Kyllä koko leffasarjaa pitäisi pistellä uusiksi, jos näistä hyviä tahtoo.
Siis hetkinen. Jovovichin takia leffat oli siedettäviä. Eiväthän ne pelisarjalle ole täysin uskollisia mutta ihan hyviä leffoja mielestäni ollut jokainen. Odotan tätä uusinta innolla.
lainaa
AnXa

Rekisteröitynyt 09.06.2008

03.07.2009 klo 22.06

Ensimmäinen oli mielestäni hyvä vaikka ei pelin juonta seurannutkaan, toinen oli älyttömän huono, ja kolmas latu paskaa (etenkin lopetus).

Noissa pelileffoissa kusee se, että niiden käsikirjoituksia ei tehdä pelin juonen ehdoilla vaan aletaan sooloilemaan kaikkea omaa. Lisäksi budjetti kysymykset tulevat helposti vastaan ja sitten pitää karsia sisältöä, yleensä sieltä tärkeimmästä päästä kun sen arvoa elokuvan sisällölle ei ymmärretä täysin. Kolmas iso ongelma on näyttelijät jotka eivät tiedä mitä ja miten heidän roolinsa pitäisi esittää.

Paras näkemäni pelielokuva, Mortal Kombat, ei syyllisty kuin viimeiseen kohtaan, ja siihenkään ei mitenkään kovin pahasti. Tosin sen jatko-osissa onkin jo ihan kokonaan toinen huomattavasti älyvapaampi meininki.

Toiseksi paras näkemäni pelielokuva Max Payne syyllistyi ensimmäiseen ja kolmanteen virheeseen. Ei kumpaankaan kovin pahasti vaikka käsikirjoituksen muuttaminen olikin se raskaampi rike noista kahdesta.

Kolmanneksi paras näkemäni pelielokuva eli Resident Evil syyllistyy kaikkiin noihin kardinaali munauksiin, mutta ei mitenkään niin pahasti etteikö elokuvasta voisi nauttia. Ja tässäkin jatko-osat ovat olleet niin älyvapaata touhua, että hu-huh.

Jos nyt jotain vielä mainitsisin niin sen, että Resident Evil-leffan soundtrack oli aika hyvä ja muodosti suurimman osan sen henkisestä arvosta. Mutta oliko tuo nyt mikään ihme kun sen oli säveltänyt Marilyn Manson. :)

Ainoa hyvä lisäys Resident Evilin käsikirjoitukseen oli Red Queen tekoäly joka irroitti elokuvan pelistä ja lisäsi yllättävän muuttujan, mutta harmillisesti se oli toteutettu huonosti potentiaalista huolimatta.
lainaa
Protec

Rekisteröitynyt 26.09.2007

04.07.2009 klo 10.17

Anxa, Super Mariokin on parempi pelileffa kuin Max Payne. Mutta Mortal Kombat on kyllä pelileffojen ehdoton kuningas. Kaikessa huonoudessaan tykkäsin myös Street Fighterista.
lainaa
AnXa

Rekisteröitynyt 09.06.2008

04.07.2009 klo 12.44

Protec kirjoitti:
Anxa, Super Mariokin on parempi pelileffa kuin Max Payne.

Super Mario se vasta paska pelileffa onkin. Ehkä yksi huonoimpia ikinä näkemiäni. Muutenkin Nintendon peli-aiheisten elokuvien taso on älyttömän surkea. Mainittakoon nyt Wizzard vaikka se ei mihinkään peliin pohjaudukkaan.

En kyllä sinun mielipidettäsi huonona pidä. Max Payne jakoi jengiä aika paljon. Käsikirjoitushan kusi Max Paynessä, mutta loppujenlopuksi kaikki elementit oli huomioitu. Max Payne-pelihän on jaettu selkeisiin episodeihin joissa se tapahtuu. Elokuvassa oli sekoitettu ne kaikki päällekkäin ja luotu vaihtoehtoinen näkemys jossa esim. satanistiset elementit oli sekoitettu kaiken muun sisällön kanssa keskenään ja huumehourailukohtien tilalle oli luotu vaihtoehtoinen näkemys niistä. Parit järjettömyydet olivat mukana kuten valkyr-huumeen tuottamat valkyria näyt ja Aesir-lääkeyhtiön johtajattaren esiintyminen yhdessä kohtauksessa aiheutti lievää hämmennystä koska elokuvassa ei käsitellä itse salaliittoa mitenkään sen syvällisemmin koska se keskittyy enemmän Max Paynen henkilökohtaiseen kostoretkeen.

Jos puhutaan huonoista pelielokuvista Uwe Bollin House of Dead on se kaikkien aikojen huonoin pelielokuva ikinä. Tämän elokuvan ikävä kyllä nähneenä en voi muuta sanoa kuin, että se on myös huonoin elokuva mitä olen ikinä nähnyt jos sellaista _hyvin_ taiteellista flikkiä kuin "Gay Niggers from Outer Space" ei oteta huomioon, mutta sekin oli sentään hauska katsoa läpi.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova