Tuorein sisältö

Slipknot vaatii yksilöllisyyttä, Ruisrockissa perjantaina!

03.07.2009 klo 11.48 | Luettu: 2056 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turun Sanomien julkaisemassa haastattelussa tänään perjantaina Ruisrockin Niittylavalle kello 24.00 nouseva Slipknot vakuuttaa bändin olevan kaikkea muuta kuin pehmentynyt.

Tuoreimman albumin nimikin on kuulemma vain hyvä levyn nimi - all hope is gone ei tarkoita mitään suurta julistusta. Perkussionisti Chris Fehn toteaa tuoreimman levyn olevan erilainen mutta niin sen pitääkin olla. Musiikissa on tärkeää uusien asioiden kokeileminen ja tuoreena pysyminen.

Slipknotin solisti Corey Taylorin aggressiomylvinnän sekaan heitetyt normaalivokaalit ovat herättäneet myös faneissa valitusta. Fehnin mukaan bändi on onnekas, että heillä on Taylorin kaltainen vokaalimies. Mies on monipuolinen laulaja ja olisi tyhmää jättää käyttämättä mahdollisuutta hyväksi. Slipknotin musiikillinen liikkumavara on pitkälti laulumiehen ansiota.

All Hope Is Gone ei ole bändin sanoma, Slipknot hehkuttaa yksilöllisyyttä. Jokainen voi tehdä elämänsä kriittiset valinnat itse eikä kenelläkään ole oikeutta kyseenalaistaa päätöksiä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kaikki pitäisi hyväksyä. Ympäri maailmaa tapahtuneet koulusurmat eivät saa bändin hyväksyntää. Kyseisissä tapauksissa ei ole enää kysymys yksilön valinnoista, vaan nuorten mielenterveysongelmien hoidosta.

Chris Fehn toteaa itse sotkeneen elämänsä ja perässä saa tulla omalla vastuulla - kunhan ottaa huomioon nuorena kuolemisen mahdollisuuden.

Niin, Chris Fehn on siis se pitkänenäisen maskin takan hilluva kaveri. Kuulemma nenän pituudesta ei tarvitse tehdä johtopäätöksiä muihin ruumiinosiin...

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Michael Jacksonin vi... Kotiteollisuus sanoo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova