Tuorein sisältö

Pipefestin demofinalistit selvillä, festari kaipaa auttavia käsiä

03.07.2009 klo 13.40 | Luettu: 1760 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vuokatissa 31.7-1.8 järjestettävä Pipefest infoaa...

Pipefestin demokisa uudistui ja tänä vuonna kisaillaan kahdessa sarjassa. Molempiin sarjoihin tuli paljon ehdokkaita ja kilpailun taso nousi huimasti. Letkeä reggae & rytmimusiikki toi oman mausteensa soppaan, joten tänä vuonna voidaan odottaa erittäin mielenkiintoisia keikkoja kisan voittajilta.

RAP-sarjan finalistit ovat: Juju, Mikael ”MG” Gabriel sekä Skill Street Entertainment.

Reggae & Rytmimusiikki- sarjan finalistit puolestaan ovat: Suhinators, Show Boys sekä Kandidaatti.

Finaalibiisit soivat ensi viikon maanantaista (6.7) lähtien YleX:n Kellarissa noin klo 20.30 aina keskiviikkoon (8.7) asti. Viimeisten demojen soitua alkaa yleisöäänestys YleX:n netissä, joka kestää 13.7 saakka. Molemmista sarjoista eniten ääniä saaneet artistit nousevat Pipen päälavalle.

Pipefestin ohjelma laajenee, kun festivaalialueella sijaitsevan päälavan lisäksi teltta-alueelle nousee Rytmilava. Luvassa on mm. nousevien artistien settejä, jonka lisäksi kävijöille tarjotaan mahdollisuus haastaa toisiaan paljon toivottuihin battleihin. Myös ”freestyle-keikat” sallitaan, joten ohjelma on täynnä yllätyksiä.

Rytmilavalla nähdään ohjelmaa torstai-iltana sekä perjantai ja lauantai aamupäivisin. Torstai-illan ohjelma painottuu freestyleen sekä beatboxaukseen. Perjantaina ja lauantaina tutustutaan uusiin kykyihin, kun lavalle nousevat Pipefestin demokisan finalistit molemmista sarjoista.
Mikäli haluat esiintymään Rytmilavalle, niin saavu paikalle ja voit päästä heittämään keikkaa.

Pipefestin miehistö kaipaa vielä täysi-ikäisiä jäseniä. Mikäli haluat olla tekemässä vuoden tärkeintä ja suurinta hiphop-festaria, niin suuntaa Pipen nettiin ja lue lisää.V2.fi | J.A. Kaunisto
< View-Master-elokuva ... DBTL:n ohjelma valmi... >

Keskustelut (2 viestiä)

LolLol

04.07.2009 klo 10.49

MG nyt ainaki ihan paska. Huuppuun tuntuu nousseen.
lainaa
_Raztaz_

07.07.2009 klo 02.24

Kandidaatti on nouseva dancehall artisti. Sillä on ihan hullun kova bändi! Nähny pari kertaa ja six yks parhaista reggaepumpuista nyt. Suhinators on kova mut aika väsynyt biisi. Showboys oli aika laimee=tusinakamaa. Siinä reggae ja rytmimusapuolesta. Mä meen joka tapaukses Pipefestii ja haluun nähä Kandidaatin päälavalla! Hyvixis live band, aijai
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova