Tuorein sisältö

View-Master-elokuva suunnitteilla

03.07.2009 klo 13.11 | Luettu: 1629 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Brad Caleb Kane, tv-sarjan Fringe - rajamailla kirjoittaja-tuottaja ja Disneyn Aladdinin lauluääni, on paljastanut tarttuvansa pian uuteen projektiin. Kane kirjoittaa elokuvan, joka perustuu vuonna 1939 markkinoille tuotuun leluun View-Master.

Suomessakin hyvin tunnettujen kiikareiden idea on esitellä katsojalle kolmiulotteisia kuvia, joten lienee oikein arvata, että elokuva tulee olemaan kolmiulotteinen. Kane kuvailee tulevaa hengentuotettaan 80-luvun seikkailuelokuvaksi tyyliin Arkajalat ja Nuori Sherlock Holmes.

Alex Kurtzman ja Roberto Orci ovat isot herrat filmin takana. Kurtzman ja Orci toimivat kirjoittajina tämän kesän suurimpien hittien Star Trek ja Transformers: Kaatuneiden kosto tapauksissa, joten tässä vaiheessa pojilta luultavasti löytyy pokkaa filmata vaikka puhelinluettelo.

Lähde: Coming Soon

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kotiteollisuus sanoo... Pipefestin demofinal... >

Keskustelut (1 viestiä)

Protec

Rekisteröitynyt 26.09.2007

04.07.2009 klo 10.21

Pokkaa voi löytyä vaikka mihin kyllä pojilta, mutta ei se pojista silti hyviä tee. Star Trekkiä ei ole vielä tullut nähtyä mutta TF2 oli jostain ihan muualta. Mutta leffa puhelinluettelosta voisi olla mielenkiintoinen. One Man...One Mission...One Phonebook...To Save...The Mankind...This Summer, your phonebooks will never be the same again...
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova