Tuorein sisältö

Tippuri kiertää ja Kotiteollisuus soittaa - KT:n päiväkirja kertaa pahimmat

09.07.2009 klo 14.03 | Luettu: 1974 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kotiteollisuus kiertää kesää Tippuri Kiertoon – Niin Kauas Kuin Tippuri Kasvaa - nimikkeen alla. Bändin kotisivuilta löytyy opettava ja syvältä luotaava päiväkirjapäivitys rokkibändin kiertue-elämästä. Lukee, jos uskaltaa.

"Hongisto jää 69 Eyes –bändin poikien kanssa bailaamaan ankarasti Vuokatin yöhön kun me muut lähdemme kohti kotia. Matka on humalainen ja Simpeleen kohdilla puhkeaa kumi. Näin voi käydä välillä, vahinkoja sattuu. Niin niitä lapsiakin syntyy".

"Kaljoilla istuminen on yhtä piinaa, sillä Hynysellä on suora näköyhteys vastapäisessä pöydässä istuvan naishenkilön hameen alle. Ei mikään helppo kokemus, varsinkin kun miehellä on vielä lievä krapula. Edellinen yö on mennyt siirtäessä materiaalia kovalevyltä dvd:ille".

"Hynysen aamuinen olo on pohdiskeleva. Ensimmäinen kysymys kuuluu, että pitäisikö ryyppäämistä vähän hellittää. Kroppa on kuin pieksemisen jäljiltä. Hongistolla se on sitä konkreettisesti. Miehen naama on kuin naitu puhki".

"Sitten hyppäämme bussiin ja lähdemme ajamaan kohti Tamperetta ja Sauna Openia. Ja Mötley Cruen keikkaa. Näemme siitä viimeiset neljä biisiä. Sitten Hynyseltä lähtee taas muisti. Mielessä on pieniä pätkiä siitä, kuinka mies on ollut Poisonblackin Villen kanssa haastamassa riitaa festariyleisön seassa. Pieniä välähdyksiä Sputnik-baarista löytyy myös. Mutta ei muuta. Ei muuta kuin pelkkä tyhjyys".

"Hynynen ja Hongisto heräävät Ilveksestä. Krapula on mahtipontical. Thorin keikasta ei ole mitään muistikuvia, mutta Hongisto väittää, että se on nähty ja Huotarin osuus hyväksi todettu. Hongiston nahkatakissa on Thorin nimmarit. Sinkkonen soittaa ja kertoo jutelleensa samaisen miehen kanssa puhelimessa edellisenä yönä. Hynysen pikkuveli soittaa ja kertoo, että Hynysen on syytä soittaa äidilleen, joka on pahoittanut mielensä siitä, että on nähnyt vanhimman poikansa konttaamassa festivaaliyleisön seassa. Huotari ilmoittaa, että hän on kadottanut Hynysen pikkuveljeltä lainassa olleen Mustanaamio-asun, jota hän on käyttänyt taistellessaan Thoria vastaan. Hynynen katselee käsiään ja tajuaa, että puolet sormuksista on kateissa".

Lue kiertuepäiväkirjapäivitys ajalta 23.5 - 7.6 osoitteesta www.kotiteollisuus.com. Tosimiesten hommaa! Ottakaa opiksenne.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ozzy Osbournen suosi... Egon Spengler puhuu ... >

Keskustelut (1 viestiä)

gosh

09.07.2009 klo 17.36

lapsellisen tuntuista touhua junttibändiltä... se thor olis niistänyt hynysen rimppakintun vielä vanhoilla päivilläänkin jos ei olis ollut tuon bändin satuilublogista kyse. =)

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova