Tuorein sisältö

Ryan Reynolds on Vihreä Lyhty

11.07.2009 klo 14.00 | Luettu: 4980 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ryan Reynolds näyttelee DC Comicsin suosittua supersankaria Vihreää Lyhtyä (The Green Lantern) hahmon ensimmäisessä elokuvassa, jonka ohjaa Martin Campbell. Reynolds vei roolin sellaisten miesten kuin Bradley Cooper, Jared Leto ja Justin Timberlake nenän edestä.

"Vihreä Lyhty" on virkanimi galaksin poliiseille, joiden tehtävä on säilyttää rauha omalla sektorillaan. Lyhdyillä on käytössään sormukset, joiden voimia lähinnä kantajien mielikuvitus rajoittaa.

Arvailujen varaan jää, miten käy Marvel Comicsin antisankarin Deadpoolin omalle elokuvalle. Reynolds näytteli Deadpoolia keväällä X-Men Origins: Wolverinessa, ja on koko kesän lupaillut uskollisempaa näkemystä hahmosta.

Reynolds on näytellyt myös Marvelin Hannibal Kingiä kolmannessa Bladessa. Muutama vuosi sitten Reynoldsin oli tarkoitus näytellä DC:n sankaria Salamaa (The Flash).

Reynolds nähdään seuraavaksi romanttisessa komediassa Odottamaton ehdotus, jonka menestys Yhdysvalloissa saattoi hyvinkin tuoda miehelle ensimmäisen pääroolin ison budjetin elokuvassa.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Moneyball on yhä Bra... Amerikkalaiset makso... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (5 viestiä)

JDelwynn

11.07.2009 klo 14.12

Hyvä homma! Olen tykännyt Reynoldsista Pizzapaikka-sarjasta lähtien, mutta Blade: Trinity räjäytti pankin. Olisi sillekin voitu antaa nimeksi: Blade: Hannibal...
lainaa
Jorma

11.07.2009 klo 14.50

Ei saatana vieköön mitään Ryan Reynolds Vihreäksi Lyhdyksi! Mies on avuton näyttelijä ja on harvoja jotka pystyvät pilaamaan elokuvia jo silkalla olemuksellaan.
lainaa
sepposeksipoika

12.07.2009 klo 14.26

ryan reiska _
lainaa
Sparrow

Rekisteröitynyt 10.04.2007

13.07.2009 klo 00.42

Without my Power Ring I am superpowerless.. except from the waist down.
lainaa
Tipz

14.07.2009 klo 17.13

JDelwynn kirjoitti:
Hyvä homma! Olen tykännyt Reynoldsista Pizzapaikka-sarjasta lähtien, mutta Blade: Trinity räjäytti pankin. Olisi sillekin voitu antaa nimeksi: Blade: Hannibal...


Toden totta, naulan kantaan! Jopa Deadpool oli mielestäni onnistunut, vaikkakin erosi sarjakuvan vastaavasta.
lainaa

V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova