Tuorein sisältö

Vaasan Rockperry jäi tavoitteesta, poliisilla riitti kiireitä

20.07.2009 klo 12.04 | Luettu: 3375 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vaasassa viikonloppuna juhlittu Rockperry jäi järjestäjän asettamasta yleisötavoitteesta selvästi. Paikalle odotettiin 30 000 juhlijaa mutta lippuja myytiin vain 25 000.

Järjestäjän suunnalta viestitetään muidenkin kesäfestareiden jääneen tänä vuonna yleisötavoitteistaan. Oikeastaan Ruisrock on ainoa poikkeus.

Sanomalehti Ilkan mukaan poliisi joutui rauhoittelemaan juhlakansaa enemmän kuin tarpeeksi. Varsinkin tapahtumapaikan ulkopuolelle kerääntynyt känniporukka aiheutti levottomuutta. Vaasan poliisin mukaan alueelta jouduttiin poistamaan noin sata ihmistä viikonlopun aikana. Lisäksi poliisi joutui puuttumaan lukuisiin tappeluihin.

Festivaalin tiedottajan mukaan yleisöpalaute oli kuitenkin positiivista. Järjestelyitä kiiteltiin ja myös henkilökunta sai kiitosta. Kuulemma Vaasassa järjestysmiehetkin hymyilivät!

Rockperryn kovimmat nimet olivat Tarja Turunen, Turbonegro, Apocalyptica, Backyard Babies, Lordi ja Sunrise Avenue.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jenkit juhlivat Pott... Michael hyvässä kunn... >

Keskustelut (3 viestiä)

kkxx

20.07.2009 klo 13.01

hyvä juntit!
lainaa
ääliö

20.07.2009 klo 13.54

eipä tarvinnut tuonnekaan onneksi mennä, viime vuonna oli sentään pari bändiäkin.. ja järjestelyjä en kehuisi, ottaisivat mallia "oikeista" festareista..
lainaa
Jare

21.07.2009 klo 01.44

Ai Ruissi ainoa mikä ylsi yleisötavoitteeseen? No Wanajafestival ainaki löi kaikki ennätykset hämeenlinnassa ja helvetin hienot bileet.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova