Tuorein sisältö

Virgin Oil päättää kesäloman Jenkkiveteraanin keikkaan

20.07.2009 klo 15.02 | Luettu: 1050 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Helsingissä sijaitsevan Virgin Oil Co:n kuukauden mittainen kesäloma on ohi ja ovet avautuvat jälleen heinäkuun lopussa. Keikat aloittaa amerikkalainen esipunk-, glamrock-yhtye New York Dolls, joka toimi alun perin 1970-luvulla.
Yhtyeen 2000-luvulla kootussa uudessa kokoonpanossa vaikuttaa Hanoi Rocksista tuttu basisti Sami Yaffa, 70-luvun jäsenistöstä mukana ovat edelleen David Johansen (laulu) ja Sylvain Sylvain (kitara). Bändin tuorein levy Cause I Sez So ilmestyi toukokuussa 2009.

Elokuun ensimmäinen lauantai vietetään kotimaisen hiphopin parissa. Petoksella on takanaan uraa rap-artistina jo 1990-luvulta lähtien, OG Ikonen ja Shaka & Koivuniemen Herrat sen sijaan edustavat tuoreempia suomirapin kokoonpanoja. Suomihiphopin kärkikaartissa paikkaansa pitävien Jontin ja Jodarokin yhteinen U.A.A.U eli Uuden ajan avaruususkonto -albumi nousi ilmestyessään vuoden 2009 alussa Suomen viralliselle albumilistalle, samaan ylsi myös OG Ikosen debyytti Mieron tiellä. Petokselta sekä Koivuniemen Herroilta on luvassa uutta materiaalia vielä vuoden 2009 aikana.

Perjantaina 7.8. Virgin Oil Co:ssa kuullaan tyylitietoista jahyväntuulista rockia 15 Minutes Before the Dive -yhtyeen esittämänä. Bändi valmistelee syksyn aikana ensimmäistä albumiaan, mutta kyseessä eivät ole aivan uudet tulokkaat keikkalavoilla. 15MBTF:n muusikot ovat Smakin, Collarbonen, Bleakin ja Aprilin entisiä ja nykyisiä jäseniä. Illan aikana kuullaan indierockia myös Automatic Eyen ja Wrecking Queensin toimesta.

Maj Karman tämän vuoden alussa julkaistun Salama-albumin singlelohkaisut Salama ja Satiinisydän ovat soineet taajaan radioissa. Yhtye on viettänyt kiireisen keikkakesän ja esiintynyt kaikilla suurimmilla kotimaisilla festivaaleilla. Virgin Oil Co:ssa Maj Karma soittaa perjantaina 14.8.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Puolustusministeri j... Lue tämä, jos kadoti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova