Tuorein sisältö

Katso morsianta kaipaavien maajussien naamat

20.07.2009 klo 15.16 | Luettu: 2858 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Maajussille morsian -huuma alkaa taas, kun 10 uutta maajussia esitellään sunnuntaina 2.8. kello 21.00 MTV3-kanavalla nähtävässä jaksossa. Jakson jälkeen on aika kirjoittaa...Kirjeet tulee lähettää viimeistään tiistaina 11.8.

Katso kuvat ja esittelyt Maikkarin sivuilta.

Mukana ovat:

20-vuotias hevosmies Mikko tulee Keski-Suomesta. Kengittäjä/hevostalousyrittäjä omistaa 13 ravihevosta. Vapaa-ajallaan nuori hevosmies viihtyy lavatansseissa ja karaokelaulun parissa. Mikon toiveissa on löytää se oikea, temperamenttinen, maalla viihtyvä ja hevosista pitävä puoliso rinnalleen.

25-vuotias Emmi on kotoisin Etelä-Savosta. Lypsykarjatilaa hoitava Emmi kaipaa rinnalleen nuorta isäntää. Emmin harrastuksiin kuuluvat oman kodin remontointi ja lukuisten tilan töiden opetteleminen. Nuori emäntä toivoisi löytävänsä itselleen työtä pelkäämättömän puolison, joka mahdollisesti tietäisi jo valmiiksi jotain maatilan töistä.

31-vuotias Jarkko on uusimaalaisen sukutilan kolmas isäntä. Tilalla viljellään kauraa, ohraa ja rypsiä. Lisäksi työtä tarjoaa maanrakennusfirma. Harrastuksina karaoke ja puutarhanhoito. Romanttinen ja kiltti mies toivoo löytävänsä rinnalleen naisen, joka viihtyisi pihatöissä ja toisi naisen kosketusta niin talon sisälle kuin puutarhaankin.

33-vuotias Ari-Ville vaikuttaa Etelä-Pohjanmaalla. Lomittajana toimiva mies valmentaa vapaa-ajallaan hevosia. Ari-Ville asustelee yksin isossa omakotitalossa, jonka hän on remontoinut hiljattain mahdollista omaa perhettä varten.

34-vuotias Juha työskentelee nautakarjan parissa Etelä-Savossa.
Juha kasvattaa yhdessä vanhempiensa ja veljensä kanssa kuusikymmenpäistä nautakarjaa sekä pyörittää koneurakointiyritystä yhdessä veljensä kanssa. Juha asuu rivitalossa, mutta suunnittelee rakentavansa oman talon kotitilansa lähettyville. Juha toivoo, että löytäisi ohjelman myötä rinnalleen naisen, jonka kanssa voisi suunnitella yhteistä kotia.

35-vuotias Tea on sairaanhoitaja ja hevosharrastaja Etelä-Savosta.
Tea toivoisi löytävänsä rinnalleen luotettavan, lapsien ja eläinten kanssa viihtyvän miehen, jonka kanssa voisi rakentaa yhteistä tulevaisuutta idyllisiin savolaismaisemiin.

37-vuotias Osmo hoitaa lypsäviä Pohjois-Savossa. Miehen harrastuksiin kuuluvat metsästys, kalastus, rullaluistelu ja moottorikelkkailu. Osmon rinnalla viihtyisi nainen, joka on rento, rempseä huumorintajuinen.

39-vuotias Arto vaikuttaa Etelä-Savossa. Arto on metsätalousyrittäjä ja maanviljelijä Etelä-Savosta. Arto harrastaa curlingia, tanssimista, karaokea ja metsästystä.

44-vuotias Ilari kasvattaa possuja Pirkanmaalla. Ilari harrastaa matkailuautoilua ja moottoripyöräilyä. Ilari ja lapset ovat sitä mieltä, että nyt on aika löytää perheeseen huumorintajuinen, lapsista pitävä, kiltti nainen.

45-vuotis Jouni löytyy Pohjois-Savosta. Jounin navetan asukit on kaikki nimetty julkkisnaisten mukaan. Karjanhoidon ohella Jouni myy maa-ainesta, urakoi peltotöitä ja auraa talvisin teitä. Jouni on vahva periaatteen mies, mihin liittyen hän ei omista pankkikorttia, matkapuhelinta eikä tietokonetta. Arjen kiireiltään Jouni käy rauhoittumassa hiljattain hankkimallaan mökillä.

(Sähköpostitse kirjeen kirjoitus tapahtuu osoitteessa mtv3.fi/maajussillemorsian. Perinteiset kirjeet voi postittaa osoitteeseen FremantleMedia Finland, Maajussille morsian / MAAJUSSISI NIMI, Mäkitorpantie 3, 00620 Helsinki).
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lue tämä, jos kadoti... Modernit sotilaat vs... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova