Tuorein sisältö

Entinen Skid Row-laulaja kyllästyi rahastavaan kitaristiin

23.07.2009 klo 10.08 | Luettu: 1827 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Entine Skid Row -vokalisti Sebastian Bach etsii uusia soittomiehiä. Bach haluaa vierelleen soittajia, joilla on enemmän liekkiä ja sydäntä - eikä pelkästään tyhjä lompakko.

Bach ilmoitti eilen etsivänsä kitaristia ja basistia.

- Etsin muusikoita, jotka rakastavat soittaa ja luoda uutta musiikkia. Joilla on tarve soittaa livenä. Hyvän albumin tekeminen on vaikeaa, jos minun pitää maksaa jannuille jokaisesta harjoituksesta. Minulla ei ole varaa istuttaa palkallisia soittomiehiä vääntämässä biisejä kanssani. Minulle ei ole koskaan maksettu harjoituksista tai biisien säätämisestä. Teen musiikkia koska rakastan sitä.

- Ymmärrän tietenkin soittajien palkkapyynöjä. Mielestäni kuitenkin hyvä muusikko, todellinen muusikko, rakastaa soittotreenejä ja soittaa kaiken aikaa - tullakseen paremmaksi, kuten myös bändinsä.

- Haluan edelleen soittaa Angel Down -levyn soittomiesten kanssa. Mutta he ovat aina olleet kiireisiä, heitä on ollut vaikea tavoittaa. "Soita meille kun tulee keikkoja", näin oli sovittu kitaristin ja basistin kanssa. Mutta tyypit eivät ymmärrä, että haluan myös luoda uutta musiikkia. Uuden levyn myötä tulee jälleen keikkoja...

Kitaristi Mike Chlasciak vahvistaa olevansa ulkona Bachin bändikuvioista. Kitaristi ei halua olla enää rivimies, lisäksi hän ei ollut "ammatillisella" tasolla tyytyväinen roolinsa Bachin bändissä. On aika toteuttaa omia suunnitelmia.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Duudsonit-Jukka eris... Ronnie James Dio vas... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


654


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova