Tuorein sisältö

Saw VI:lle trailerikin, Saw VII:lle ohjaaja

24.07.2009 klo 16.10 | Luettu: 5232 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Saw VII on saanut virallisesti vihreää valoa ja sen ohjaa David Hackl, joka vastasi osasta V ja on työskennellyt myös osien III-IV parissa tuotantosuunnittelijana. Variety ei paljasta, tuleeko seitsemäs osa olemaan kolmiulotteinen, kuten aiemmin kesällä vihjailtiin.

Samaan aikaan, sarjan kuudetta osaa on alettu mainostamaan urakalla - ja melko kierosti. Heti kun kaikki elokuvasta kiinnostuneet sivustot ovat ehtineet raportoida edellisestä materiaalista, uutta pukkaa kehiin. Liikkuva juliste löytyy täältä, tavallinen juliste ja kohtauskatkelma täältä ja ensimmäinen varsinainen traileri alta:

Watch live video from Saw VI on Justin.tv

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ohjaajat Castlevania... Punk-ikoni The Clash... >

Keskustelut (2 viestiä)

Wonderman_V

Rekisteröitynyt 25.09.2008

24.07.2009 klo 17.53


Vaikka kova fani olenkin, olen koko seitsemättä osaa vastaan. Kuutososa ja ikäänkui I-VI osien kerronta tuntui tyylikkäältä mielessä mutta kun ajattelee nyt tätä niin jonkun VII-julisteen näkeminen ei voi muuta kuin naurattaa ensi vuonna. John Kramer kyllä yksi leffamaailman kiinnostavimmista hahmoista, mutta onko hänestä nyt pakko kertoa aikataulut paskallakin käymisistä?
Mistä kulmasta hän kaatoi muroja lautaseensa Saw II:ssa? Mikä on lempisukkien väri? Ihan keskivertoja nämä kaikki jatko-osat periaatteessa, mutta useita asioita olisi voinut tehdä paremmin.

David Hackl, uh. Enpä tiedä oikein mitä sanoa tästä tyypistä. Häntä näytti kiinnostavamman enemmän tarinapuolen, eli tässä vaiheessa jo tärkeimmän asian sijaan ansapuoli. Aina se on jokseenkin itsellä toiminut joka osassa ja toiseksi viimeisen ansa V:ssä
oli erittäin karua tavaraa. VII:ssä on oltava kyllä oltava varsin terävä käsikirjoitus ja kiinnostavakin tarina jos meinaavat jatkaa jo nyt hiljaa kuolevan lehmän lypsymistä.
lainaa
Execta

Rekisteröitynyt 10.04.2007

25.07.2009 klo 22.02

Kaikki SAWit olleet hyviä. SAW V oli kuitenkin sarjan kehnoin osa. Ykkönen edelleen paras. Odottelen kuitenkin innolla tuota seuraavaa osaa. Kunhan on vitosta parempi, niin riittää mulle.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova