Tuorein sisältö

Käytännön infoa Madonnan keikasta

27.07.2009 klo 12.31 | Luettu: 2688 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Popin supertähti Madonna saapuu esiintymään Helsingin Jätkäsaareen torstaina 6. elokuuta. Konsertti on suurin koskaan Pohjoismaissa järjestetty maksullinen tapahtuma 85 000 yleisömäärällään. Historiallisen megakonsertin käytännön järjestelyistä löytyy kattava tietopaketti konserttijärjestäjä Live Nationin avaamilta http://www.madonnahelsinki.fi/ –palvelusivuilta. Alla tärkeimpiä asioita...

AIKATAULU

Saavuthan ajoissa - 85 000 hengen alueelle sijoittuminen vie aikaa. Lisäksi turvatarkastuksiin saattaa muodostua jonoja.

Klo 17.30 portit avataan, turvatarkastukset aloitetaan
Noin klo 20 ensimmäinen esiintyjä dj Paul Oakenfold aloittaa
Noin klo 24 konsertti päättyy

Ravintolat ja Madonnan kiertuetuotemyyntipisteet ovat avoinna heti porttien auettua.

LIIKENNEJÄRJESTELYT

Yleisöä kehotetaan varaamaan reilusti aikaa ja juhlamieltä sekä saapumaan Jätkäsaareen kävellen tai julkisilla kulkuneuvoilla. HKL:llä, YTV:llä ja VR:llä on runsaasti ylimääräisiä junia, metroja, busseja ja raitiovaunuja liikenteessä.

Älä tule omalla autolla. Suosittelemme jättämään auton esimerkiksi lähiliikenteen juna-asemien pysäköintialueille ja saapumaan sen jälkeen junalla Helsingin keskustaan, josta on 2,5 kilometrin kävelymatka Jätkäsaareen. Messukeskuksen ja Hartwall Areenan parkkialueet ovat Madonna-konsertin yleisön käytössä ja niiltä on hyvät julkisen liikenteen yhteydet konserttialueen tuntumaan. Lisäksi Kalasataman metro-aseman tuntumassa on parkkipaikka, josta pääsee helposti Ruoholahteen. Lähes kaikki keskustan P-laitokset ovat käytettävissä ja avoinna niin, että konserttivieraat voivat noutaa autonsa myös yöllä konsertin jälkeen.

Konserttialueen tuntumassa sijaitsee vartioimaton polkupyöräparkki, jonne voi jättää pyörän säilytykseen omalla vastuulla.

YLEISÖN VARUSTEET

Sateisella kelillä yleisöä pyydetään varustautumaan sadeasuin. Konserttialue saattaa olla hyvin tuulinen, joten suosittelemme varustautumaan pitkähihaisella paidalla tai takilla.

Kortit eivät käy maksuvälineenä kaikissa myyntipisteissä, joten suosittelemme ottamaan mukaan käteistä. Konserttialueella tai sen välittömässä läheisyydessä ei ole pankkiautomaattia.

Kielletyt esineet: järjestelmäkamerat, videokamerat ja nauhurit, pullot, purkit, sateenvarjot, laserosoittimet, aseet, ilotulitteet, alkoholijuomat, retkituolit, grillit, lemmikkieläimet. Sallittuja ovat pienet avaamattomat muoviset alkoholittomat virvoitusjuomapullot ja mehutetrat sekä pienet ruokaeväät.

Puhelinverkko saattaa ruuhkautua väenpaljoudessa. Suosittelemme seurueita sopimaan tapaamispaikan etukäteen.

VESIALUE

Konserttialuetta ympäröivä vesialue on suljettu viranomaismääräyksellä konsertin ajan eikä alueelle voi rantautua.

Näillä mennään.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sikainfluenssa keske... Brittifestari perutt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova