Tuorein sisältö

Lisää kuhinaa Wachowski-tiimin ja Teräsmiehen tiimoilta

31.07.2009 klo 19.19 | Luettu: 2448 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ohjaaja James McTeigue (V niin kuin verikosto, Ninja Assassin) lipsautti alkuvuonna, että hänen uraansa tuottajina valvovia Wachowskin sisaruksia on pyydetty ohjaamaan seuraava Teräsmies-elokuva. Puoli vuotta myöhemmin IESB.net on kuullut vastaavia juoruja.

Elokuvastudiolla Warner Bros. ilmeisesti on "hyvin lyhyt" luettelo ohjaajista, jotka ovat harkinnan arvoisia. Huipulla ovat Wachowskit ja perässä hiihtää McTeigue itse. Wachowskit tienasivat Warnerille omaisuuksia Matrix-trilogialla, mutta toisaalta ohjasivat taloudellisen katastrofin Speed Racer. McTeiguen tuleva Ninja Assassin on kovaksikeitetty toimintaleffa, ja toiminta on jotain, minkä puutteesta edellistä filmiä Superman Returnsia kritisoitiin.

Pettymykseksi osoittautunut Superman Returns ei saa jatkoa, vaan sarja aloitetaan alusta. Tuoreen (kuolevaisten hilseen yli menevän) oikeusjutun vuoksi Teräsmies on saatava kameroiden eteen viimeistään 2011, tai Warner joutuu mahdollisesti maksamaan korvauksia hahmon luojan Jerry Siegelin perikunnalle, mikä olisi... isku vyön alle?


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Eminemin hyökkäys Ma... Jeesus Kristuksesta ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova