Tuorein sisältö

James Cameronin Avatar piipahtaa Helsingin Tennispalatsissa

10.08.2009 klo 15.59 | Luettu: 2203 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

James Cameronin jouluksi valmistuvaa, huippukallista tieteisspektaakkelia Avatar on mainostettu toistaiseksi varsin vaatimattomasti. FS-Film tiedottaa, kuinka kampanja lähtee käyntiin:

"Elokuvafanit ympäri maailman ovat jo pidemmän aikaa kohisseet Titanic-ohjaajan James Cameronin uusimmasta projektista - Avatarista. Reilun kymmenen vuoden tauon jälkeen Cameron palaa ohjaajana kunnianhimoisempana kuin koskaan, kun hänen uusin fantasiaseikkailunsa Avatar saa maailmanensi-iltansa 18. joulukuuta. James Cameron on työskennellyt kyseisen elokuvan parissa yhtäjaksoisesti jo neljän vuoden ajan ja nyt tästä käänteentekevällä 3D-tekniikalla toteutetusta elokuvasta on mahdollisuus nähdä ensimmäisiä otoksia maailmanlaajuisissa Avatar-erikoisennakoissa.

Maailmanlaajuiset Avatar-erikoisennakot järjestetään 21. elokuuta – myös Suomessa. Kyseisenä päivänä yleisöllä on poikkeuksellinen tilaisuus kurkistaa James Cameronin luomaan maailmaan jo neljä kuukautta ennen elokuvan virallista ensi-iltaa. Erikoisennakoissa tullaan näyttämään elokuvasta noin 15 minuuttia täysin valmista 3D-materiaalia.

Avatar-erikoisennakot järjestetään Helsingin Tennispalatsissa perjantaina 21. elokuuta, klo 18.00 ja 23.00. Näytökset ovat yleisölle maksuttomia. Lippuja näytöksiin on rajoitettu määrä ja liput jaetaan kolmen yhteistyökumppanin, Finnkinon, NRJ:n ja Plaza.fi:n kautta.

21. elokuuta Helsingissä vietetään Taiteiden yö – tapahtumaa ja Avatar-erikoisennakot ovat osa Finnkinon Taiteiden Yö -ohjelmaa. Ilmaisen lipun erikoisennakkoon voi noutaa Tennispalatsin lipunmyynnistä kyseisenä päivänä.

Lisäksi lipun voi saada myös NRJ:n sekä Plaza.fi/Muropaketti -nettiyhteisön kilpailuiden kautta 17.8. alkaen.

Joulukuun 18. päivä visuaalisesti häikäisevän seikkailufantasian keskiössä on kaukainen kuu Pandora, jonne nuori kapteeni Jake Sully lähtee vastahakoisesti suorittamaan ristiriitaista tehtävää. Hän löytää harvinaislaatuisen maailman, mutta samalla ymmärtää joutuvansa johtamaan taistelua pelastaa ihmiskunta – omiaan vastaan.

Avatar -elokuvan maailmanensi-ilta on 18. joulukuuta."


Lähde: FS-Film

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Entinen lapsitähti M... Formulat kaipaavat r... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova