Tuorein sisältö

Hulk-ohjaaja haaveilee eeppisestä Kostajat-kesästä

10.08.2009 klo 18.05 | Luettu: 4654 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Marvel-supersankarielokuvan The Incredible Hulk ohjannut Louis Leterrier puuhastelee parhaillaan toimintafantasian Clash of the Titans parissa. Leterrierin sopimuksessa seisoo, että hän ohjaa Marvelille toisenkin teoksen, joten paluu yhtenäiseen Marvel-universumiin on miehellä jo mielessä.

Hulk saattaa saada jatko-osan, mutta Leterrier ei tällä hetkellä liity kyseisiin suunnitelmiin. Leterrier ohjaisi mielellään elokuvan The Avengers (suom. Kostajat), jossa supersankarit liittoutuvat suurempaa uhkaa vastaan. The Avengers saa ensi-iltansa 2012 ja Marvel-leffat The Incredible Hulk, Iron Man 1-2, Thor ja The First Avenger: Captain America ovat sen tapahtumiin kytköksissä.

Leterrierillä on myös henkilökohtainen fantasia: mitä jos hän ja Marvel-ohjaajat Joe Johnston (Captain America), Kenneth Branagh (Thor) ja Jon Favreau (Iron Man) ohjaisivat neljä elokuvaa, jotka saisivat ensi-iltansa kuukauden välein yhtenä kuumana Kostajat-kesänä? Leterrier haaveilee, että elokuvat kertoisivat yhden yhtenäisen tarinan ja niiden tekeminen olisi ehkä edullisempaa yhteisten lavasteiden vuoksi. Leterrier työskentelisi mielellään tiiminä muiden ohjaajien kanssa.

Leterrier on nähnyt kesän 2011 Captain American konseptitaidetta, ja kuvailee leffaa yhdistelmäksi teoksia Kadonneen aarteen metsästäjät, Rocketeer ja Pelastakaa sotamies Ryan.

Lähde: Los Angeles Times

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Madonna ei saanut Ba... Three Stooges: Giama... >

Keskustelut (3 viestiä)

Wonderman_V

Rekisteröitynyt 25.09.2008

10.08.2009 klo 18.57


Lievästi mielenkiintoinen tuo Leterrierin idea, vaikka en sarjisleffoja pahemmin seuraa innolla. Kyllä nämä katsastettua tulee ajankuluksi.
lainaa
JDelwynn

10.08.2009 klo 19.42

Kyllä, Leterrier on nero. Tosin se todettiin jo ensimmäisen Transporterin aikaan.
lainaa
hanuroi

11.08.2009 klo 13.09

Captain Somalia ois parempi.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova