Tuorein sisältö

Suomalaisbändi vahvasti esillä yleisurheilun MM-kisoissa

11.08.2009 klo 14.21 | Luettu: 3568 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Saksassa suurta suosiota nauttiva Sunrise Avenue esiintyy perjantaina 14.8.2009 yleisurheilun MM-kisojen avajaisissa Berliinissä, yhtye soittaa juhlallisessa tilaisuudessa Popgasm -albumin ensimmäisen singlen The Whole Story. Tilaisuus on ainutkertainen, onhan kyseessä yksi tämän vuoden suurimmista urheilutapahtumista. Avajaiset myös televisioidaan ympäri maailman ja on hyvin mahdollista että Sunrise Avenue saa tätä kautta massiivisen yleisön esiintymiselleen. Tarkkoja lähetystietoja ei ole avajaisista vielä tullut, joten jää nähtäväksi mahtuuko yhtyeen esiintyminen tv-lähetykseen.

ZDF, yksi Saksan suurimmista tv-asemista on valinnut The Whole Storyn tapahtuman viralliseksi tunnuskappaleeksi, biisi tullaan kuulemaan kymmeniä kertoja ZDF:n lähetyksissä koko kisojen ajan. Muutama vuosi sitten samainen kanava valitsi Fairytale Gone Bad kappaleen Tour De Francen tunnuskappaleeksi, tämän jälkeen Sunrise Avenue nousi raketin lailla keskieurooppalaisten tietoisuuteen.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Heinolassa Jyrää, Su... Radioheadin ongelma ... >

Keskustelut (3 viestiä)

HalfNelson

11.08.2009 klo 14.33

Arvasin jo otsikon luettuani, mistä bändistä on kyse. Tai oli oikeastaan 2 vaihtoehtoa, SA tai Poets of the Fall. Jostain kumman syystä juuri saksalaisiin uppoaa tuollainen puhtoinen, kliininen ja mitäänsanomaton pehmytpop, jossa on heitetty sekaan hiukan särökitaraa hukatun katu-uskottavuuden feikkaamiseksi.
lainaa
TervasPölkky

11.08.2009 klo 14.39

Näin, Sunrise Avenuen Saksan menestys on suuri mysteeri. Luulisi olevan vaikka Tokio Hotel-faneille liian kevyttä kamaa.
lainaa
Legit

Rekisteröitynyt 30.07.2009

12.08.2009 klo 20.01

Paskaa se on.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova