Tuorein sisältö

Rokkarit hehkuttavat edesmenneen Les Paulin parhautta

14.08.2009 klo 09.13 | Luettu: 2113 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Merkittävän sähkökitaran kehittäjän ja soittajan Les Paulin kuolema on kerännyt kommentteja monelta suunnalta. Rock-maailma muistaa miehen suurena vaikuttajana ja edelläkävijänä - ja erityisen mukavana kaverina. 94-vuotiaana kuollut Les Paul teki keikkaa vimeisiin kuukausiin asti (V2.fi-uutinen).

Ace Frehley (KISS):

- Musiikkibisnes on menettänyt jättiläisen. Olen hyvin surullinen hänen kuolemastaan. Olin onnekas saadessani Lesin ystäväkseni, kunnioitan häntä muusikkona ja innovaattorina.

Slash (GUNS N' ROSES, VELVET REVOLVER):

- Les Paul on loistava esimerkki, miten eletään rikas ja täysipainoinen elämä. Hän oli eloisa ja täynnä positiivista energiaa. Hän oli erityisen hieno mies.

Joe Satriani:

- Muusikkouden ja innovatiivisuuden suhteen Les Paul asetti riman äärettömän korkealle. Hän oli todellinen kitarasankari ja kaikkein hyväsydämisin. Minulla oli viime lokakuussa tilaisuus soittaa hänen kanssaan lavalla ja Les Paul oli edelleen säkenöivä. Hän oli ja on edelleen inspiraation lähde meille kaikille.

Joe Perry (AEROSMITH):

- Hän oli todellinen nero. Muutamina kertoina kun tapasin hänet, tunne oli kuin olisin tuntenut hänet aina. Hän oli aina terävä ja valmiina rokkaamaan. Les Paul puhui aina seuraavasta keikastaan. Aina kun tartun kitaraan, hänen muistonsa elää.

Eddie Van Halen (VAN HALEN):

- Les Paul oli pioneeri ja rakas ystävä. Olen erityisen iloinen siitä, että poikani Wolfgang, minä ja Les Paul saimme viettää aikaa ydessä viimeisten vuosien aikana.

Billy Gibbons (ZZ TOP):

- Les Paul toi kuusikieliseen sähkön. Hän oli kehittäjä, pioneeri, riskinottaja, opettaja ja ystävä. Mitä tekisimmekään tänä päivänä, jos Les Paul ei olisi aikoinaan muuttanut maailmaa.

Tom Morello (RAGE AGAINST THE MACHINE):

- Jos olet koskaan rokannut tai tulet rokkaamaan, saat kiittää siitä Les Paulia.


Gilby Clarke (GUNS N' ROSES):

- Hän oli nuori 94-vuotias. Maailman parhaan kitaran, Gibson Les Pauilin tekijä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Infoa Wolverinen Jap... Rammsteinilta uutta ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova