Tuorein sisältö

Bryan Singerin Taisteluplaneetta Galactica vahvistettu

14.08.2009 klo 20.33 | Luettu: 5923 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Uutinen, jonka perässä oli kysymysmerkki vielä eilen, on vahvistettu: Bryan Singer ohjaa ja tuottaa tieteisleffan Taisteluplaneetta Galactica (Battlestar Galactica). Elokuva perustuu 70-luvun tv-sarjaan kuten samaa nimeä kantava 2000-luvun tv-sarjakin. Singer vie aiheen haluamaansa suuntaan. Elokuvan on tarkoitus olla "täysin uusi näkemys".

Singer oli kiinnostunut Taisteluplaneetasta viimeksi 2001, ennen uuden tv-sarjan alkamista. Viimeaikoina on huhuttu, että Singer palaisi X-Men-sarjan pariin esiosan X-Men: First Class ohjaajana, mutta Taisteluplaneetan myötä mies lienee liian kiireinen.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Teräsmies menetti is... Godzilla suunnittele... >

Keskustelut (6 viestiä)

Dingo

Rekisteröitynyt 09.01.2008

14.08.2009 klo 21.02

Sarjan neloskausi on suuri pettymys, mitähän tästä tulee.
lainaa
Hihhuli

15.08.2009 klo 12.59

En voi kyllä käsittää, mitä ideaa on tehdä heti toinen remake remaken perään, etenkään kun uudistetussa sarjassa ei ole mitään vikaa. Ja vaikkei pitäisi etukäteen tuomita, niin kyllähän nämä Hollywood-ohjaajien "täysin uudet näkemykset" tiedetään: hyvin suurella todennäköisyydellä tuloksena on munatonta tasapaksua mössöä.

Dingo: Missä mielessä neloskausi oli pettymys? Samaa tasaista laatuahan se jatkoi, mitä edelliset kaudetkin, ja osin jopa nosti tasoa korkeammalle.
lainaa
Jorma

15.08.2009 klo 13.49

Neloskaudesta sen verran että alkupuolisko oli sarjankin mittareilla kaikin puolin liian synkkä. Kuitenkin loppupuolisko oli taas täyttä juhlaa.

Varsinaiseen uutisen ei oikein sanottavaa löydy. Idea voisi olla hyväkin mikäli kyseessä on aidosti "täysin uusi näkemys". Jos lopputulos on kuitenkin vain päivitetty versio 70-luvun lasershowsta, jättäisin väliin.
lainaa
Wegetzu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 08.08.2008

15.08.2009 klo 14.28

Tänne vaan. Mitä synkempää sen parempaa.
lainaa
Dingo

Rekisteröitynyt 09.01.2008

16.08.2009 klo 15.29

Hihhuli: Goddidit oli jo niin laimea juttu ettei oo tosikaan, lisäksi koko kausi on lähes täynnä jotain umpiturhia täytejaksoja, vaikka loppua kohden olisi tunnelma pitänyt viedä kattoon.
lainaa
Hihhuli

16.08.2009 klo 22.48

Dingo kirjoitti:
Hihhuli: Goddidit oli jo niin laimea juttu ettei oo tosikaan,


Se olisi laimea, jos sitä ei oltaisi pohjustettu koko sarjan ajan. Tietysti voidaan väitellä, olisiko mysteerien taustatekijä pitänyt jättää tulkinnanvaraisemmaksi, mutta joku puhtaan naturalistinen technobabble-selitys olisi ollut vähintään yhtä epätyydyttävä ratkaisu.

Lainaus:
lisäksi koko kausi on lähes täynnä jotain umpiturhia täytejaksoja, vaikka loppua kohden olisi tunnelma pitänyt viedä kattoon.


Öhmm... täytejakson tapaisista mieleen tulee lähinnä Deadlock ja Islanded in a Stream of Stars, joista vain edellinen oli huono ja samalla mielestäni kauden ainoa selkeästi heikko jakso (jos Razor unohdetaan). Alkupuolella saattoi olla ehkä joku hieman sisältököyhempi episodi, mutta noin kokonaisuutena neloskaudella juonta edistämättömien jaksojen määrä oli vähentynyt edellisiin kausiin nähden aika roimasti.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova