Tuorein sisältö

Linkin Parkin solistin projektibändi julkaisee

19.08.2009 klo 10.40 | Luettu: 2376 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Yli 50 miljoonaa albumia myyneen, kesällä myös Suomessa vierailleen Linkin Parkin keulakuva Chester Bennington julkaisee lokakuussa Dead By Sunrise -yhtyeensä debyytin. Out Of Ashes –albumi on saatavilla 14. lokakuuta. Ensimmäinen singlelohkaisu Crawl Back In jaetaan radioille tällä viikolla.

Álbumilla kuullaan kitaroissa Ryan Shuckin ja Amir Derakhin, bassossa Brandon Belsky, rummuissa Elias Andra, koskettimissa Fu Valcic ja laulusta vastaa tietysti Mr. Bennington itse. Albumi äänitettiin Los Angelesissa ja sen tuottajana on toiminut Howard Benson, joka on aikaisemmin työskennellyt mm. Motörheadin ja My Chemical Romancen kanssa.

Levyn kappaleet saivat alkunsa kun Linkin Park piti pienen tauon ennen tuplaplatinaa myyneen Minutes To Midnight -albumin äänityksiä. Chester on kertonut, että hän kirjoitti kappaleita jotka tuntuivat oikeilta ja hyviltä, mutta eivät olleet täysin samassa linjassa Linkin Parkin musiikin kanssa.

Bennington kuvailee Dead By Sunrisen materiaalia tummasävyisemmäksi, seksikkäämmäksi ja henkilökohtaisemmaksi kuin mitkään muut kappaleet joita hän on aikaisemmin tehnyt. Hip-hop referenssit ovat kokonaan poissa ja Benningtonin ääni pääsee kunnolla oikeuksiinsa Out Of Ashes -levyllä.


http://www.myspace.com/deadbysunrise

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Matti Nykänen ja Jop... Outland kierrätettäv... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova