Tuorein sisältö

Slayerin uudelle levylle julkaisupäivä

03.09.2009 klo 12.39 | Luettu: 1751 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Slayer julkaisee kymmenennen studioalbuminsa, World Painted Blood ilmestyy marraskuun 2. päivä, ja ensimmäinen single Hate Worldwide on kuultavissa yhtyeen Myspace-sivustolla. Albumista ilmestyy kolme eri versiota; rajoitettu painos CD:tä useilla eri kansilla, CD/DVD –paketti sekä vinyyli.

World Painted Blood –albumin tuottajana toimi Greg Fidelman (Metallica, The Gossip, Slipknot yms.) Fidelman on Slayerin aiemman tuottajan Rick Rubinin pitkäaikainen kollega, ja mies sai uusimman levyn tuottajapestin Rubinin suosittelemana. Levyä äänitettiin kahdessa eri jaksossa Los Angelesissa – lokakuussa 2008 ja alkukeväästä 2009. Albumin tekoprosessi oli täysin erilainen aiempiin levyihin verrattuna; normaalisti Slayer on tehnyt kaikki albumin kappaleet valmiiksi ja treenannut ne huippuunsa ennen studioon menoa. Tällä kertaa kappaleiden teko tapahtui nauhoitusprosessin aikana studiossa.

World Painted Blood käsittelee sanoituksissaan kuolemaa ja tuhoa, sotaa, sarjamurhaajia ja maailmanloppua.

- Slayerissä on kaksi pääasiallista kappaleiden tekijää; Kerry Kingin tyyli on tehdä todella aggressiivista ja nopeaa jälkeä, kun taas Jeff Hanneman panostaa melodioihin ja fiilikseen. Tulevassa albumissa nämä kaksi asiaa yhdistyvät hienolla tavalla, laulaja-basisti Tom Araya kertoo.

- Meillä oli yhtäkkiä uskomattoman hieno kemia koko bändin kesken. Jeff toi sävellyksiinsä takaisin vanhaa kunnon punkenergiaa – ja koko levyä ympäröi 80-luvun tunnelma, toteaa rumpali Dave Lombardo.

www.myspace.com/slayer

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Dimmu Borgir tilittä... Lenita Airistolla ja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova