Tuorein sisältö

Dimmu Borgir tilittää kahden soittomiehen potkujen syistä

03.09.2009 klo 10.56 | Luettu: 2344 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Dimmu Borgir erotti pari päivää sitten kosketinsoittaja Mustisin ja basisti/laulaja ICS Vortexin(V2.fi-uutinen). Nyt bändi on tilittänyt tuntojaan pitkässä kirjoituksessa, jossa mittaa riittää kuin pienoisromaanissa.

"Jopa on paskaa lentänyt, valitettavasti vieläpä väärään suuntaan. Mitä muuta olisimme voineet odottaa. Mutta emme syytä ketään, sillä ette ole vielä kuulleet bändin mielipidettä asiasta".

Bändi on kuulemma joutunut kestämään epäammattimaista käytöstä ja puutteellista livetyöskentelyä jo vuosia. Fanit ansaitsevat parempaa.

Dimmu Borgirin jäsenet kuuluttavat sitoutumista ja omistautumista, jota on puuttunut pois potkituilta soittomiehiltä. Miehillä oli myös ongelmia sopeutua bändin sisäiseen työnjakoon. Sinun pitää löytää paikkasi ja toimia kympillä roolissasi bändin hyväksi.

Mustisin kohdalla miestä soimataan alkoholin käytöstä, joka vaikutti soittomiehen lavatyöhän. Myös miehen omistautumisen heikkoutta ja jopa rahanahneutta esitetään syyksi potkuille.

Vortexin kohdalla kommentit ovat vieläkin suorempia. Miestä syytetään vapaa-matkustajaksi, jonka asenteessa ja omistautumisessa on ollut suuria ongelmia.

Lue koko vuodatus bändin kotisivuilta.






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Rammsteinilta järjet... Slayerin uudelle lev... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova