Tuorein sisältö

Jurahevin aikakausi alkaa, kuuntele ennakkoa!

04.09.2009 klo 12.41 | Luettu: 7341 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jurahevin aikakausi on alkanut! Hevisaurus tarjoilee lapsille ja lapsenmielisille laadukasta dinosaurusheviä (?)

Ensimmäinen albumi Jurahevin kuninkaat julkaistaan 7. lokakuuta.


65 miljoonaa vuotta sitten oli olemassa viisi metallista dinosauruksen munaa. Noidat löysivät nuo munat ja tekivät loitsuja monen monituista vuotta – ja nyt, vuonna 2009 nuo munat kuoriutuivat – ja heistä syntyi Hevisaurus. Yhtye, jonka muodostavat herra Hevisaurus, kitaristi Riffiraffi, basisti Muffipuffi, rumpali Komppimomppi ja kosketinsoittaja Millipilli. Nämä karismaattiset hevidinot haluavat toitottaa hevimusiikin ilosanomaa koko perheelle.

Hevisaurus perustettiin muutaman hevimuusikon toimesta parin vuoden keskustelun jälkeen. Tarkoituksena on tuoda lapsille, ja lapsenmieliselle laadukasta musiikkia – tässä tapauksessa laadukasta lasten hevimusiikkia. Levyn tekijät edustavat sitä sukupolvea, joka itse varttui isojen hevihirmujen kuten Judas Priestin, DIOn, Iron Maidenin ja AC/DC:n musiikkia kuunnellessa.

- Heräsi ajatus siitä, että miten voisi tehdä lapsille soveltuvaa laadukasta hevimusiikkia, yhdistäen sanoituksiin heidän oman maailmansa ja ympäristönsä. Monet lapsethan kuuntelevat heviä jo yhä pienemmästä alkaen, ja varsinkin Lordin menestyksen myötä se on tavoittanut jo valtavan määrän jopa päiväkoti-ikäisiäkin. Vaikka lapsille on jo ollut olemassa jopa rokkiorkestereita, niin tälläistä puhdasta, myös omia biisejä tekevää hevibändiä ei vielä ole ollut, ei edes muualla maailmassa. Ja kun puhutaan lähes Suomen kansallismusiikista nykyään, niin paikka oli ikäänkuin täytettävänä, kertoo idean isä Mirka Rantanen (Thunderstone).

Vierailevina tähtinä albumilla esiintyvät mm. Jens Johansson (ex-Dio, ex-Yngwie Malmsteen, nykyinen Stratovarius), Henrik Klingenberg (Sonata Arctica), Mikko Kosonen (Maija Vilkkumaa), Nino Laurenne (Thunderstone) ja Mikko Salovaara (Kiuas). Albumilla on täysin uusia kappaleita dinosaurus-teemalla tehtynä,mutta myös muutamia uudelleen versioituja tunnettuja lastenlauluja


Hevisauruksen ensiesiintyminen tapahtuu Helsingissä, Elämä Lapselle –konsertissa syyskuun 9. päivä. Odotettu kiertue alkaa myöhemmin syksyllä.

www.hevisaurus.com

www.myspace.com/hevisaurus

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Robbie Williams tarj... Negative vahvasti ma... >

Keskustelut (9 viestiä)

Murre

Rekisteröitynyt 22.04.2008

04.09.2009 klo 12.54

Kuulostaa typerältä idealta, mutta kovia nimiä on kyllä näköjään saatu mukaan.
lainaa
ert

04.09.2009 klo 13.11

Uuden lastenmusiikin tekeminen on aina hyvä juttu - en osaa ymärtää miksi lastenhevin tekeminen olisi sen typerämpää kuin minkä muun genren hyvänsä. Lasten rokkia oli jo aikaa sitten ja räppilevyjähän on useita kanssa. Tietenkin, jos lastenmusiikkia ei arvosta muutenkaan niin sitten voi muuta ajatella.
lainaa
Semu

Rekisteröitynyt 03.09.2008

04.09.2009 klo 14.16

Mitä tuolta myspacesta kuuntelin niin saa olla keskimääräistä tyhmempi lapsi, että tommoista kuuntelee.

"RÄYH!"
lainaa
Noutaja

Rekisteröitynyt 26.06.2007

04.09.2009 klo 17.37

Semu kirjoitti:
Mitä tuolta myspacesta kuuntelin niin saa olla keskimääräistä tyhmempi lapsi, että tommoista kuuntelee.

"RÄYH!"
Pöh, ihan taatusti pitävät, jos muuten metallia sietävät. Itsekin voisin kuunnella, mutta sanat ei ihan iske.
lainaa
Insill

Rekisteröitynyt 11.08.2008

04.09.2009 klo 20.33

Tietyltä osin osasi tällaista jo odottaa (O_o)
lainaa
Raat0

Rekisteröitynyt 11.04.2007

05.09.2009 klo 16.02

Thunderstone- ja Sonata Arctica -jätkiä, miten yllättävää! Homoa rahastuspaskaa. Kenet pitää tappaa, että tämä "hevi" kuolee?
lainaa
dwddwdwwdwd

08.09.2009 klo 07.20

pirun kovaa musaa oli kyllä :D (jos sanoja ei lasketa)

lainaa
Räyhsaurus

21.10.2009 klo 22.59

Eipä ollu vaikea arvata että nää Thunderstone-Sonata-akselin urpot tässäkin sonnassa on mukana. Samaa rahastusta kuin näiden kavereiden aikaisemmatkin projektit. Tää "\,,/HEVI!!!\,,/"-buumi alkaa karata jo käsistä ihan kunnolla.
lainaa
Peke

05.12.2009 klo 22.13

Ihan oikeasti tämä on todella todella hyvä juttu. Aina kun lapsille osataan tarjota jotain uutta jossa on panostettu siihen lapsenmielisyyteen ja lasten maailmaan, niin se on hyvä juttu. Varmasti monet lapset tykkäävät, ja silloinhan musiikin tehtävä tulee täytetyksi. Positiivisin asia musiikkirintamalla vähään aikaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova