Tuorein sisältö

In Flames -kitaristi edelleen kuivumassa

06.09.2009 klo 18.35 | Luettu: 4984 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Live-Metal.netin haastattelussa In Flamesin Peter Iwersen on kommentoinut vieroitukseen vetäytyneen kitaristi Jesper Strömbladin tämänhetkistä vointia.

Iwersenin mukaan Jesperin urakka on vielä kesken. Mies kuitenkin vakuuttaa, ettei bändissä ole tapahtumassa lopullisia miehistönvaihdoksia. Jesper kuuluu bändiin ja potkuja ei ole luvassa. Kitaristin pitää kuitenkin ratkaista ongelmansa, nyt ei ole oikea aika kiirehtiä.

Jesper ei ehdi kuntoutua ainakaan In Flamesin seuraavalle kiertueelle. Iwersenin mukaan ongelmien kanssa on eletty vuosia. Alkuvuodesta Jesper siirsi vieroitukseen menoa mutta lopulta vaihtoehdot olivat vähissä. Alkoholismi on sairaus ja sitä monen on vaikea hyväksyä.

Engel-yhtyeen Niclas Engelin on toiminut In Flamesin väliaikaisena kitaristina. Engelin on aikoinaan soittanut In Flamesissa, joten miehet tuntevat toisensa vuosien takaa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Rambo V onkin sci-fi... Myös Ruotsin Eurovii... >

Keskustelut (2 viestiä)

Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

07.09.2009 klo 00.35

Alkoholismi ei ole sairaus vaan riippuvuus.
lainaa
Perdition

07.09.2009 klo 08.53

Onko riippuvuus sitten yleisesti hyväksyttävä syy epäinhimmillistää joku? Riippuvuuden ja sairauden ero on asian hallinnassa, kun riippuvuus ei pysy enää käsissä, kyse on sairaudesta.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova