Tuorein sisältö

Pimeä puoli on aina vetänyt puoleensa, toteaa Ozzy tuoreessa kirjassa

17.09.2009 klo 10.09 | Luettu: 4467 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ozzy Osbourne muistelmat julkaistaan Britanniassa 1.10.09. I Am Ozzy -kirjan piti ilmestyä jo pari vuotta sitten. Kirjan julkaisu on siirtynyt kahdesti.

Kirjassa Ozzy kertoo itse elämänsä tärkeät faktat. Ozzy on kommentoinut tulevaa kirjaansa seuraavasti:

- Minusta on vuosien varrella sanottu kaikenlaista. "Hän puri lepakon pään irti" tai "hän puri kyyhkysen pään irti" ...kyllä. Mutta sitten kuulee juttuja, joiden mukaan olen tappanut 15 koiranpentua ennen lavalle nousua. En tosiaankaan, rakastan koiria - minulla on ollut useita koiria. Olen kylläkin tappanut muutaman lehmän ja kanoja...

- Nuo hullut asia vaivaavat minua. Jokainen päiväni on ollut tapahtuma. Nappasin järjettömän annoksen viinaa ja kamaa 30 vuoden ajan. Olen selvinnyt yliannostuksesta, minua on syytetty murhasta, melkein kuolin mönkijäonnettomuuden seurauksena. Minulta kysytään, miten ihmeessä olen vielä hengissä. En osaa antaa vastausta. En olisi nuorena uskonut eläväni 60-vuotiaaksi viiden lapsen ja lastenlasten seurassa.

- Monet asiat eivät ole mukavaa luettavaa. Olen tehnyt vähemmän mairittelevia asioita. Pimeä puoli on aina vetänyt minua puoleensa. En ole kuitenkaan paholainen. Olen vain John Osbourne, työläisperheen lapsi Astonista.

Ozzysta on tekeillä myös dokumentti Wreckage Of My Past, joka näkee päivänvalon alkuvuodesta 2010. Dokumentissa haastatellaan mm. Black Sabbathin jäseniä, soolouran bändikamuja, perheenjäseniä...dokumentin takana ovat Sharon Osbourne ja Ozzyn poika Jack.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Katso Rammsteinin hä... Kurt Cobain laulaa B... >

Keskustelut (4 viestiä)

Norsy

17.09.2009 klo 11.04

On kyllä kiitettävän uran kaveri vetäny ja onkin Kilmisterin pojan kanssa sellasia tyyppejä ettei voi kun ihmetellä että vielä telluksella tallaavat.

Black Sabbath (Ozzyn aikasen) fanina kirjassa voikin olla paljon hauskaa luettavaa.
lainaa
Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

17.09.2009 klo 18.28

Ei ozzysta ole enään muuhun kuin rahoiksi lyömään.
lainaa
Polttopullo

18.09.2009 klo 08.03

Löytää varmaan tiensä kirjahyllyyni.
lainaa
HalfNelson

18.09.2009 klo 15.44

"Ei ozzysta ole enään muuhun kuin rahoiksi lyömään."

Valtaosasta ihmisiä ei ole edes siihen. Saatika muihin saavutuksiin, joita herra Osbournella on vyöllään. Eikä se ole tyhmä joka pyytää, vaan se, joka maksaa.

Muuten, enään on enää.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova