Tuorein sisältö

Jenkkirokkarin kauhea kankkunen

05.10.2009 klo 09.23 | Luettu: 3503 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Rock Soundin haastattelussa Jenkkibändi Five Finger Death Punchin kitaristi Zoltan Bathory on kommentoinut taannoista "katoamistaan". Kitaristi lähti omille teilleen syyskuun 18 päivä soitetun Las Vegasin keikan jälkeen. Miestä kuulutettiin kovaan ääneen bändin toimesta. Moni on pitänyt tapahtunutta vain julkisuustemppuna, sillä sattumalta bändiltä ilmestyi juuri uusi levy. Soittomiehen "katoaminen" viikonlopun ajaksi ei myöskään liene outoa Las Vegasissa...

Bathory väittää kolmen päivän katoamisepisodin olleen kaikkea muuta kuin julkisuustemppu. Paremminkin kyseessä oli kunnon renttuilureissu tyyliin Las Vegas vei miehen ja viina muistin.

- En voi väittää, etteikö juhliminen lähtenyt lapasesta. Mutta, come on...juhlin uuden albumin ilmestymistä ja jossain vaiheessa kännyni maisteli uima-altaan vettä, olin siis puhelimen tavoittamattomissa pari päivää. Se oli rankka viikonloppu. 48 tuntiin mahtuu paljon hulluja asioita - Las Vegasissa. Kun soitin managerilleni, mies ihmetteli "missä v***ssa olet ollut, puolet maan ihmisistä etsii sinua".

- Harmitti, sillä olen tyyppi, joka hoitaa bändin asioita. Olen eräällä tavalla minimanageri, joka pitää hommat pyörimässä ja on yhteyksissä levy-yhtiöön, manageriin...työskentelen yleensä melkeinpä kellon ympäri. Olen se vastuullinen bändiläinen. Ihmiset eivät ole tottuneet Zoltaniin, joka ei vastaa puhelimeen 6-8 tuntiin - varsinkin kun elimme kiertueen alkamisen päiviä. Nyt minun pitää vastata näihin kysymyksiin seuraavat viisi vuotta. Mitä tapahtuu Las Vegasissa, jää Vegasiin.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Pysäyttäkää painokon... Pätevä nippu metalli... >

Keskustelut (2 viestiä)

TheAvenger

Rekisteröitynyt 14.10.2008

05.10.2009 klo 20.54

Quorthon kääntyisi haudassaan jos kuulisi kadonneen kitaristin nimen.

(Hyvin harva tulee ymmärtämään tätä kommenttia)
lainaa
OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

06.10.2009 klo 09.10

TheAvenger kirjoitti:
Quorthon kääntyisi haudassaan jos kuulisi kadonneen kitaristin nimen.

(Hyvin harva tulee ymmärtämään tätä kommenttia)


Quo... mikä? (vitsi)

Itse naureskelin tuota nimeä. Ei huh huh...
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova