Tuorein sisältö

Helsingin Michael Jackson -show myyty loppuun

08.10.2009 klo 14.27 | Luettu: 1744 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Helsingin Michael Jackson Show on loppuunmyyty – viidellä muulla paikkakunnalla vielä lippuja saatavilla.

Suomeen lokakuun lopussa saapuva Michael Jacksonin muistoa kunnioittava Thriller Live on saanut huikean suosion. Helsingin Finlandia-talossa 25.10. pidettävä esitys on loppuunmyyty, ja muillakin paikkakunnilla on parhaat paikat jo viety käsistä. Taiturimaista musiikkia, tanssia ja huikaisevia valoefektejä sisältävä Thriller Live –show nähdään Helsingin lisäksi Lahti Hallissa (20.10.), Turkuhallissa (21.10.), Tampereen Areenassa (22.10.), Kuopio-hallissa (23.10.) ja Jyväskylän jäähallissa (24.10.).

Michael Jacksonin itsensä aikanaan hyväksymä Thriller Live –show kunnioittaa tämän hiljattain menehtyneen laulajan elämää sekä Jackson 5 –yhtyeen historiaa. Show sai ensi-iltansa Lontoon West Endissä vuonna 2006. Esitys sai heti alusta alkaen mittavan suosion ja huikeat arvostelut Isossa-Britanniassa sekä kiertueilla ympäri Euroopan. Monet Michael Jacksonin sisaruksista ovat nähneet show’n Lontoossa ja muualla Euroopassa. Nyt show lähtee laajalle Euroopan-kiertueelle ja saapuu samalla myös Suomeen.

Thriller Live tuo lavalle taiturimaisia tanssijoita ja Michael Jacksonin sekä Jackson 5 –yhtyeen mukaansatempaavia hittejä. Show’n on tuottanut Adrian Grant, joka jo vuonna 1988 perusti maailman ensimmäisen Michael Jackson -fanilehden, Off the Wall. Grant ehti sittemmin tavata Jacksonin useita kertoja ja saada hänen hyväksyntänsä Thriller Live –show’n luomiseen. Show’n ohjaaja on lukusia palkintoja voittanut Gary Lloyd, joka on aiemmin tehnyt yhteistyötä mm. Leona Lewisin, Will Youngin ja Robbie Williamsin kanssa. Koreografiasta vastaa viisinkertainen MTV-palkittu LaVelle Smith Jr.

Thriller Live –show kertaa Michael Jacksonin elämän Jackson 5 –yhtyeestä kansainvälisen musiikkimaailman huipulle. Show on yli kaksi tuntia kestävä hittien kavalkadi, jonka esittäjinä nähdään taitavia tanssijoita, laulajia ja soittajia. Esityksessä saadaan nähdä ja kuulla kymmenittäin Jackson-hittejä, kuten I Want You Back, I'll Be There, Show You The Way To Go, Can You Feel It, Rock With You, She's Out Of My Life, Beat It, Billie Jean, Earth Song ja Thriller.

Michael Jackson Thriller Live –show’n viralliset kotisivut www.thrillerlive.com

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Timo Tolkki jakaa ta... Gene Simmons puhuu r... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova