Tuorein sisältö

Gene Simmons puhuu rahasta, ex-bändikamuista ja hieman rahasta

08.10.2009 klo 14.41 | Luettu: 3948 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Billboard.comin haastattelussa KISSin Gene Simmons on puhunut rahasta, entisistä bändikamuista ja hieman myös rahasta...

Simmonsin mukaan KISSillä ei koskaan ole ollut mitään "suurta suunnitelmaa".

- Kun rakastat jotain asiaa intohimoisesti, taipumuksena on olla perusteellinen. Voit olla vaikka postimerkkien keräilijä. Käytät kaiken vapaa-aikasi siihen, koska rakastat sitä.

- Alkujaan oli pelkästään hienoa olla KISSin jäsen. Kaikki muu oli "entä jos, voisiko, ehkä". Ensin oli unelma ilman rajoituksia. Kun sinulle sanotaan "noin ei voi tapahtua", niin myös todennäköisesti tapahtuu. Sinun pitää luottaa omiin unelmiisi eikä kuunnella muiden vastaväitteitä.

- Minä ajatusmaailmani on seuraava. Omasta näkökulmastani "maa" on hieman tylsä nimi planeetalle. "Kiss-planeetta" kuulostaa jo paljon paremmalta. Jos kaikki maa on KISS-maata, kaikki ruoka KISS-ruokaa...brändätään kaikki mahdollinen!

Simmonsin mukaan KISSin oli pakko tehdä miehistönvaihdoksia. Bändi on antanut faneilleen eettisen ja moraalisen lupauksen, esiintymislava on pyhää aluetta - kuin sähköinen kirkko. Lavalla SINÄ olet tärkein, sinulle tarjotaan paras mahdollinen KISS-show. Jannut ovat luvanneet toisilleen, että jokaisen keikka otetaan vakavasti ja täysillä. Jos joku bändin jäsenistä ei ansaitse paikkaansa bändissä, hänelle annetaan kenkää. Jos käytät jatkuvasti päihteitä, olet ulkona KISSistä.

- Ace Frehley ja Peter Chriss kuuluivat aikoinaan bändiin mutta myöhemmin tilanne muuttui. Nyt he kuuluvat kotirintamalle, jossa he voivat pelastaa elämänsä. KISS ei ole päivähoitopalvelu. Tämä on kuin Olympialaiset, jos joku käyttää vääriä aineita - seuraa potkut persuksiin.

Simmons hehkuttaa myös diiliä tuoreen levyn Sonic Boomin USA:n jakelun hoitamisesta kauppajätti Wal-Martin kautta.

- Maailma on muuttunut. Minusta ilmaiseksi lataaminen on ikävää. Mikään ei loppupeleissä ole ilmaista. Naapurin kiltti poika ei joudu vastuuseen varastamisesta. Miljoonien ihmisten työt ovat vaarassa. Kokonainen teollisuuden ala uhkaa kaatua, koska teinipoika ei halua maksaa musiikista. Jos murtaudut kotiini, ammun pääsi paskaksi. Fanien annetaan ottaa ilmaiseksi ja levy-yhtiöt saavat syyttää itseään. Wal-Mart antaa töitä miljoonille ihmisille, se on todellinen suuryhtiö. Ja he ovat valmiita pyytämään tuotteista rahaa. Viimeksi kun tarkistin, KISS ei ole hyväntekeväisyyttä. Kerron kyllä, jos haluan antaa jotain ilmaiseksi. Te ette voi päättää, mikä on ilmaista.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Helsingin Michael Ja... Ruotsista omalaatuin... >

Keskustelut (4 viestiä)

Marq

Moderaattori

Rekisteröitynyt 25.01.2008

08.10.2009 klo 22.00

(Kiss-)Maailma olis luultavasti pykälän mukavampi paikka, jos Geneä ei päästettäis ääneen.
lainaa
tyhmä_ääliö_olet

09.10.2009 klo 14.11

Marq kirjoitti:
(Kiss-)Maailma olis luultavasti pykälän mukavampi paikka, jos Geneä ei päästettäis ääneen.


Suus kiinni kakara, Gene on jumalan jälkeen neljäs.
lainaa
idiootti_olet

17.10.2009 klo 00.47

paremmin ei vois sanoa...mut keitä ne ensimmäinen, toinen ja kolmas on?
lainaa
gene

25.09.2012 klo 18.07

raha gene..
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova