Tuorein sisältö

Kotimainen orkesteri haluaa laajempaan levitykseen - suuntana avaruus!

12.10.2009 klo 12.19 | Luettu: 1842 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Seminaarinmäen Mieslaulajat eli Semmarit starttaa marraskuussa juhlimaan 20–vuotista kuorotaivaltaan. Semmarti ei tyydy pelkästään juhlimaan vaan tarkoitus on tavoittaa myös avaruuden asukkaat!

Yleisölle tarjotaan kolmea täysin toisistaan poikkeavaa konserttielämystä. Konserttisali- ja klubikeikkojen vastapainoksi akustisen musiikin ystäviä muistetaan ilman äänentoistoa toteutettavilla unplugged-konserteilla.

Suurin uutinen on kuitenkin UFO-ilmiöiden asiantuntijan ja virallisen ufohörhön Juhan Af Grannin mukanaolo kiertueprojektissa.

- Markkinoinnissa on medioiden lisäksi hyödynnetty myös meedioita. Toivomme hartaasti, että avaruuteen suunnatut viestimme tuovat konsertteihin kuulijoita jopa Telluksen ulkopuolelta. Avaruus markkina-alueena avaa äärettömän upean mahdollisuuden musiikkimme entistä laajempaan levitykseen, toteaa tiedottaja Markus Paananen.

- Together we exist. Kun omien alojensa huippuosaajat tekevät yhteistyötä, on lopputulos parhaimmillaan suurempi kuin osiensa summa, vakuuttaa Juhan af Grann.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Timo Tolkki jakeli p... Saako Michael Jackso... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

12.10.2009 klo 12.52

En olekaan aikoihin kuullut, mitä The J.A.G. touhuaa. Kiva kuulla, että lippua pidetään edelleen korkealla.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova