Tuorein sisältö

Kotimainen orkesteri haluaa laajempaan levitykseen - suuntana avaruus!

12.10.2009 klo 12.19 | Luettu: 1851 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Seminaarinmäen Mieslaulajat eli Semmarit starttaa marraskuussa juhlimaan 20–vuotista kuorotaivaltaan. Semmarti ei tyydy pelkästään juhlimaan vaan tarkoitus on tavoittaa myös avaruuden asukkaat!

Yleisölle tarjotaan kolmea täysin toisistaan poikkeavaa konserttielämystä. Konserttisali- ja klubikeikkojen vastapainoksi akustisen musiikin ystäviä muistetaan ilman äänentoistoa toteutettavilla unplugged-konserteilla.

Suurin uutinen on kuitenkin UFO-ilmiöiden asiantuntijan ja virallisen ufohörhön Juhan Af Grannin mukanaolo kiertueprojektissa.

- Markkinoinnissa on medioiden lisäksi hyödynnetty myös meedioita. Toivomme hartaasti, että avaruuteen suunnatut viestimme tuovat konsertteihin kuulijoita jopa Telluksen ulkopuolelta. Avaruus markkina-alueena avaa äärettömän upean mahdollisuuden musiikkimme entistä laajempaan levitykseen, toteaa tiedottaja Markus Paananen.

- Together we exist. Kun omien alojensa huippuosaajat tekevät yhteistyötä, on lopputulos parhaimmillaan suurempi kuin osiensa summa, vakuuttaa Juhan af Grann.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Timo Tolkki jakeli p... Saako Michael Jackso... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

12.10.2009 klo 12.52

En olekaan aikoihin kuullut, mitä The J.A.G. touhuaa. Kiva kuulla, että lippua pidetään edelleen korkealla.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova