Tuorein sisältö

Jaakko Teppo -musikaalin liput viedään käsistä

15.10.2009 klo 17.29 | Luettu: 1332 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Järjestäjät yllättänyt kysyntä Onnen kerjäläiset –musikaalin näytöksiin on ollut ilmiömäistä. Taloudellisesta taantumasta huolimatta lippukauppa on käynyt kuin kuumille kiville. Itäisen Suomen ensimmäiset esitykset myytiin loppuun viikossa, ja samoin kävi suuren kysynnän vuoksi järjestettyjen toisten esitysten kohdalla. Myös suurissa kaupungeissa kuten Tampereella ja Helsingissä kysyntä on ollut kovaa.

Jaakko Teppo -musikaali Onnen Kerjäläiset starttaa 26. päivä Marraskuuta Tampereelta. Kaikki Suomen suurimmat paikkakunnat kiertävällä musikaalikiertueella tullaan näkemään talven mittaan myös itse maestro Jaakko Teppo. Pitkään julkisuudesta pois ollut taiteilija vierailee tuolloin muutamassa esityksessä.

Järjestäjät uskovat, että osasyynä erinomaiseen vastaanottoon on ollut Jaakko Tepon tänä päivänä varsin ajankohtainen sanoma. Huumorin avulla voi käsitellä myös vakavampiakin aiheita ja tarjota näin lohtua useille tuhansille omaa syyttään taloudelliseen ahdinkoon joutuneille.

Ville Virkkusen ohjaamaa hulvatonta musikaalia tähdittävät muun muassa Ismo Apell sekä tangokuningattareksikin kruunattu Johanna Debreczeni. Huumoriasiamiehinä projektissa ovat mukana Markku Pölönen sekä itse Jaakko Teppo. Miehet katsovat että sanoma ja huumori ovat musikaalissa niin kuin pitää.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sex Pistols uhkaa jä... Zero Nine lämmittää ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova