Tuorein sisältö

Brittiläisiä punk-legendoja Tavastialla

20.10.2009 klo 16.33 | Luettu: 1968 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Brittiläiset punk-bändit U.K. Subs ja The Vibrators saapuvat lauantaina 30. tammikuuta yhteiskeikalle Tavastialle. Jo 1970-luvun loppupuolella perustetut yhtyeet kuuluvat Sex Pistolsin, The Clashin ja Buzzcocksin tavoin punkin kultakauden tärkeimpiin yhtyeisiin.

U.K. Subsin laulaja ja keulahahmo Charlie Harper on nykyisin ainoa yhteen alkuperäiseen kokoonpanoon kuulunut jäsen. Yhtyeen menestys alkoi toden teolla vuoden 1979 debyyttialbumi Another Kind of Blues -albumin myötä. Vuosien saatossa useita kymmeniä studioalbumeita, kokoelmia ja live-levyjä julkaissut U.K. Subs vieraili edellisen kerran Suomessa syksyllä 2007.

U.K. Subsin tavoin myös The Vibrators oli uransa alusta lähtien luomassa punkin historiaa. Bändi keikkaili Sex Pistolsin, Iggy Popin ja The Stranglersin kanssa, ja yhtyeen debyyttijulkaisu We Vibrate oli kaikkien aikojen ensimmäisiä punk-singlejä. Listamenestystäkin nauttineiden Pure Manian (1977) ja V2:n (1978) ohella The Vibrators on julkaissut runsaat kymmenen studioalbumia, joista viimeisimpänä vuoden 2002 Energize. Nykyisin bändin riveissä vaikuttaa alkuperäisjäsenten Ian "Knox" Carnochanin (laulu, kitara) ja John "Eddie" Edwardsin (rummut) ohella No Direction -yhtyeestäkin tuttu suomalainen Pete (basso).


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Nosturissa luvallist... Paras kotimainen MTV... >

Keskustelut (1 viestiä)

ÖRKKY

20.10.2009 klo 20.04

SInne vaikka väkisin!!!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova