Tuorein sisältö

Anthrax painii ex-laulajaongelman kanssa

26.10.2009 klo 09.26 | Luettu: 3687 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Perinteikäs thrash-ryhmä Anthrax yrittää selventää laulajakuvioitaan. Bändillä on uusi albumi äänitettynä mutta levyllä laulaa väärä mies - nimittän kesällä bändistä erotettu Dan Nelson. Anthraxin toinen ex eli John Bush riensi auttamaan bändiä Britannian Sonisphere-keikalle ja nyt Bushia suostutellaan liittymään takaisin bändiin ja laulamaan uudelleen tulevan levyn vokaalit...

John Bush vaikutti Anthraxissa vuodesta 1992 aina vuoteen 2005. Miehellä on kiinnitys Armored Saint -yhtyeeseen, joten uusi liitos Anthraxin kanssa ei ole yksinkertainen juttu.

Tuoreessa haastattelussa bändin kitaristi Rob Caggiano kehuu Dan Nelsonin olleen pätevä kaveri mutta homma ei vain toiminut. Rob toivoo parasta John Bushin suhteen, mies halutaan ehdottomasti laulamaan uudet viisut uudelleen. Nyt levy ja bändi vain odottavat. Tosin Bush on jo varmistettu laulajaksi tulevalle Australian Soundwave Festival -osiolle, joka kiertää helmikuussa 2010 viidessä Australian suurkaupungissa.

John Bush toteaa haluavansa tehdä ensin uuden albumin loppuun Armored Saintin kanssa. Uusien Anthrax-viisujen vokaalien suhteen Bush sanoo asian vaativan aikaa, nyt mennään hitain askelin. Periaatteessa kyllä mutta käytännössä ehkä...

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Paranormal Activity ... Metallica nostaa pan... >

Keskustelut (3 viestiä)

TheAvenger

Rekisteröitynyt 14.10.2008

26.10.2009 klo 15.38

Belladonna takaisin!
lainaa
Deathrider

26.10.2009 klo 17.34

Spitzihän!
lainaa
Polttopullo

27.10.2009 klo 06.05

Hmm... Jonkinlainen Deluxe Special Collector's Edition -julkaisu, jossa olisi kaikista biiseistä molempien laulajien laulamat versiot voisi olla kova. Tuskin vain kovinkaan realistinen ajatus.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova