Tuorein sisältö

Mayhem selittelee Hollannissa tapahtunutta riehumista

20.11.2009 klo 09.23 | Luettu: 5572 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Norjalainen black metal -orkesteri Mayhem aiheutti viikonloppuna pahennusta Hollannin keikan jälkimainingeissa laittaessaan hotellihuoneensa tuhannen pil**n päreiksi (V2.fi-uutinen). Bändin basisti Jørn "Necrobutcher" Stubberud selittelee tapahtunutta norjalaisessa mediassa seuraavasti.

Stubberudin mukaan kyseessä oli lyhyen kiertueen viimeinen keikkapäivä ja tarkoitus oli hieman juhlistaa poikien kanssa, jotka olivat kiertäneet bändin mukana. Valitettavasti, hotellihuone joutui kokemaan kovia hauskanpidon kohteena.

- Bäkkärilistassamme pyydetään jokaiselle omaa huonetta vähintään kolmen tähden hotellista. Paikallinen promoottori laittoi meidät kuitenkin kahden hengen huoneisiin hotelliin, jota ei oltu remontoitu 60 tai 70 vuoteen! Sänky hajosi pelkästä istumisesta. Sitten hajosi peili, joku sai haavoja ja lisää tavaraa hajosi. Emme todellakaan olleet selviä ja meitä oli yhdeksän hemmoa. Kun vihdoin olimme nukahtaneet aamuyöstä, poliisi saapui paikalle. He näkivät rikotun huoneen, vettä suihkusi rikkoutuneesta vessan vesiputkesta...poliisit eivät vaivautuneet kuulustelemaan meitä vaan porukka pidätettiin ja vietiin asemalle.

Johtuen ryyppäämisestä ja aikaisesta ajankohdasta, kaikki pidätetyt eivät suhtautuneet poliisin toimiin luontevasti, vaan pientä aggressiviisuutta oli myös ilmassa.

Lopulta koko porukkaa syytettiin tuhotyöstä. Tosin Stubberud väitti yrittäneensä estää riehumista...


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ruotsin Euroviisuedu... Pori menettää RMJ:n,... >

Keskustelut (6 viestiä)

HalfNelson

20.11.2009 klo 11.43

Vau! Hail Satan! 666! Hotellihuoneet ovat kristuksen joukkojen hallussa ja ne tulee tuhota! Very Black Metal!

Vittu mitä spedejä.
lainaa
Samoth

20.11.2009 klo 15.30

Tai sitten sinä olet vaan vieläkin spedempi, etkä tajua ettei teolla ollut mitään tekemistä krituksen, saatanan, black metallin tai mikään uskontoon liittyvän kanssa.
lainaa
Marq

Moderaattori

Rekisteröitynyt 25.01.2008

20.11.2009 klo 18.45

Aika säälittäväksi on mennyt, jos kamapäiden nuorisoidolien tarvii selitellä hotellihuoneen paskaksi pistämistä. 80-luvulla moinen oli ihan vakiokuvio ja maine vaan nousi kohisten!
lainaa
HalfNelson

21.11.2009 klo 11.32

Samoth kirjoitti:
Tai sitten sinä olet vaan vieläkin spedempi, etkä tajua ettei teolla ollut mitään tekemistä krituksen, saatanan, black metallin tai mikään uskontoon liittyvän kanssa.


http://fi.wikipedia.org/wiki/Sarkasmi

Pingviini elää kuten pingviini opettaa, eikä matki isojen poikien hotellihuoneiden pirstaloimispippaloita. Vai onko pingviineistä tullut vanhoja? No onhan se kuitenkin kiva, etteivät tapa toisiaan tai polttele kirkkoja. Sehän se olisi niin vitun kvlt.
lainaa
Meemujonne

22.11.2009 klo 04.48

I accidentally the whole hotel room, is this bad?

Mayhem rockkaa!
lainaa
Fatcoyote

Rekisteröitynyt 25.03.2008

22.11.2009 klo 16.19

Voin hyvin kuvitella kuinka kaverit ovat availleet kaappien ovia ja olleet silleen "Oho! Se lähtikin irti!".
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova