Tuorein sisältö

Pori menettää RMJ:n, tilalle maailmanluokan tähden konsertti

20.11.2009 klo 11.28 | Luettu: 4066 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Parran pärinä liittyen Porin Kirjurinluodossa järjestettyyn RMJ Raumanmeren Juhannus -tapahtumaan, on saanut jälleen lisäkiemuroita. Satakunnan Kansan mukaan ensi kesänä RMJ ja Pori eivät kohtaa, se on täysin varmaa. RMJ ehdittiin järjestää Porissa kahdesti. Viime kesän tapahtuma oli pahasti tappiollinen.

Lehden saamien tietojen mukaan RMJ:n järjestäjä PartyCamp Oy ja Porin kaupunki ovat päässeet sopimukseen, joka vapauttaa PartyCampin sopimukseen merkitystä velvollisuudesta järjestää suuri juhannustapahtuma Kirjurinluoto Arenalla.

PartyCamp on sitoutunut järjestämään Kirjurinluodolla ensi kesän aikana suuren yleisökonsertin. Neuvottelut maailmanluokan tähden saamisesta Poriin on jo aloitettu. Konserttia on lupa odottaa kesä-heinäkuulle.

Todennäköisesti Suomen suurin juhannustapahtua RMJ järjestetään jälleen Raumalla, Unajan viihdepuistossa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mayhem selittelee Ho... Maksa mitä haluat, m... >

Keskustelut (3 viestiä)

Kannipaali

20.11.2009 klo 14.37

Michael Jackson juontaa ja Elvis laulaa...ja siitä huolimatta porilaiset valittaa, että viime vuonna oli enemmän esiintyjiä!
lainaa
Ihmettelevä

22.11.2009 klo 21.56

Jatsit NIIN iso tapahtuma Porille, ettei Sonisphereä voitu SAMAAN aikaan kuin tänä vuonna järjestää, koska jatsit piti siirtää JUURI samalle viikonlopulle. Eihän siellä ollut kuin bauttiarallaa 50K ihmistä 1 päivän festareilla. Tulee mieleen lause " mikä v***u teitä Porilaisia oikein vaivaa". No kukkahattu-jatsarit mulkkaavat mielensä mukaan...pitäkää hauskaa!
lainaa
Hohoijaa

06.12.2009 klo 14.38

joo ne luulee että hevarit ovat sotä pahaa huonosti käyttäytyvää kansaa, mutta olivat taas väärässä kuten porilaiset aina.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova