Tuorein sisältö

Sauna Open Air julkisti pari kovaa nimeä

23.11.2009 klo 12.14 | Luettu: 2388 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

KISS saapuu Tampereelle Sauna Open Air -metallifestarin pääesiintyjäksi. Keikka on osa uuden levyn tiimoilta järjestettävää "Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom" -Euroopan kiertuetta. KISS tulee uudistamaan kiertueelle niin esiintymisasunsa kuin lavarakennelmansa.

Kolmipäiväinen Sauna Open Air -tapahtuma palaa alkujuurilleen ja starttaa rock-juhlan jo torstaina 10.6., kun visuaalinen rockhittipotpuri KISS astelee lauteille korkeissa platform-kengissään, vartalonmyötäisissä nahka- ja spandex-asuissaan sekä musta-valkoisissa maskeissaan. Sauna kuumenee Tampereen Eteläpuistossa kolmena päivänä päättyen lauantai-iltana 12.6.

Tampereelle saapuu myös 20 miljoonaa albumia myynyt kasarisuosikki Ratt. Solisti Stephen Pearcyn johtamalta viisikolta löytyy järkyttävä kasa tarttuvia hardrock-hittejä, etunenässä vaikkapa Round And Round, You're In Love sekä Lay It Down, ja Rattin vuonna 1985 julkaisema "Invasion Of Your Privacy" kuuluu itseoikeutetusti jokaisen itseään arvostavan rokkarin hyllyyn.

Ratt Sauna Open Airissa lauantaina 12.6.

Perinteistä heavymetalia ja powermetalia mittavassa tuotannossaan sekoittavan Grave Diggerin vaikutusta keskieurooppalaiseen raskaaseen musiikkiin ei voi kiistää. Eikä unohdeta sitäkään, että Grave Diggerin riveissä on takavuosina vaikuttanut Stratovariusta pitkään tahdittanut Jörg Michael...

Grave Digger Sauna Open Airissa lauantaina 12.6.

Jo 1978 perustettu kanadalainen Anvil esiintyy Saunassa perjantaina 11.6. tai lauantaina 12.6. (vahvistetaan myöhemmin)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< National Geographic ... Saksan listaihme myi... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

Tzi

23.11.2009 klo 18.30

Round & Round
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova