Tuorein sisältö

Kumman kaa Livillä

26.11.2009 klo 11.24 | Luettu: 3553 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Liv aloittaa antennilähetykset 11.12. jolloin viikonlopun ohjelmisto poikkeaa normaalista. Perjantaina 11.12 klo 20.00 ruutuun palaa Neloselta tuttu komediasarja Kumman kaa, jossa seurataan Annen ja Ellun railakasta elämää töissä ja vapaalla. Viikonlopun aikana Livillä nähdään sarjan molemmat tuotantokaudet.

Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Anne ja Ellu työskentelevät samassa koulussa ja viihtyvät parhaiten Ellun terveydenhoitohuoneessa, jossa viettävät välitunnit ja suuren osan tunneistakin. Välillä terveydenhoitohuoneen rauhaa häiritsevät oppilaat, rehtori Aki (Robin Svartström) ja koulukuraattori Tarja (Tiina Pirhonen). Oppilaat yrittävät saada Ellulta hoitoa, Tarja yrittää saada Ellua lopettamaan oppilaiden psykoterapoinnin ja rehtori Aki yrittää saada Annea kursseille, työntekoon ja askartelutalkoisiin. Koulun ulkopuolista ajanviettoa eli ankaraa biletystä ja "kumman kaa olisit mieluummin" -selvittelyä häiritsee Annen veli Vesa (Ilkka Merivaara), joka on aina väärään aikaan paikalla.

Katsojien uusintatoiveiden kärkinimiin kuuluva sarja on nähty Nelosella viimeksi vuonna 2005. Sarjan on käsikirjoittanut Annea ja Ellua näyttelevät Heli Sutela ja Minna Koskela. Muissa rooleissa mm. Ilkka Merivaara, Tiina Pirhonen, Robin Svartström, Juha Veijonen, Susanna Anteroinen ja Pamela Tola. Ohjaus Lauri Nurkse.


Kumman kaa Livillä
pe 11.12. klo 20.00 - 23.00.
la 12.12. klo 20.00 - 23.00.
su 13.12. klo 20.00 - 00.00.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Elokuvien uusien ver... Kehuttu Zombieland j... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova