Tuorein sisältö

Uusi Disney-pomo suoraan Mustaan aukkoon

01.12.2009 klo 18.00 | Luettu: 3075 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disney valmistelee uutta versiota tieteisrainastaan Musta aukko (The Black Hole, 1979). Kyseessä on yksi ensimmäisistä vihreää valoa saavista elokuvista sen jälkeen, kun Disneyn leffapomo Dick Cook sai potkut (tapaus itketti mm. Johnny Deppiä) ja korvattiin Rich Rossilla.

Jos Rossilla sormensa pelissä onkin, Mustan aukon vetovastuu kuuluu ohjaaja Joseph Kosinskille ja tuottaja Sean Baileylle, eli tiimille, joka vastaa myös kulttiklassikon Tron jatko-osasta Tron Legacy. Tulevan Clash of the Titansin kirjoittaja Travis Beacham vastaa tämänkin kierrätyksen käsikirjoituksesta.

Tarinasta ei kerrota paljoa, mutta uusi versio ottaa tieteiselementit aiempaa vakavammin. Pelottava robotti Maximilian tekee comebackin.



Lähde: Heat Vision Blog

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tältä näyttää Iron M... Jason Bourne menetti... >

Keskustelut (2 viestiä)

Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

01.12.2009 klo 18.19

Pienillä korjauksilla eka The Black Hole olisi ollut mahtava. Esim. käsiksen lopusta 3 liuskaa uudestaan mietintämyssyn alle ja V.I.N.CENTin + kumppanin ulkomuoto täysin uusiks. Hyväähän scifiä, ja varsin hyytävää sellaista tämä originaali Black Hole on. Efektitkin toimivat vielä mainiosti näin CGI-aikana ja the Black Hole themestä huokuu tietty James Bondimaisuus (kiitos säveltäjän Bond-historian) :D
lainaa
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

02.12.2009 klo 16.40

Now... man is about to enter... the black hole!

Rispektit sille, joka sanoo tämän makuuhuoneessa naisystävälleen tuolla trailerikertojan äänellä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova