Tuorein sisältö

Jason Bourne menetti ohjaajansa

01.12.2009 klo 18.59 | Luettu: 2178 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Erityisesti edelliset kaksi Jason Bourne -elokuvaa (Medusan isku ja Medusan sinetti) tekivät Matt Damonin tulkitsemasta sankarista modernin äksön-ikonin, jonka tahtiin James Bondinkin oli mukauduttava. Kyseisten episodien ohjaaja Paul Greengrass on jättänyt neljännen elokuvan, joka tiettävästi on monen sorttisissa vaikeuksissa.

Elokuvaa varten on kirjoitettu kaksi erillistä käsikirjoitusta, joilla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Kukaan tuskin siis edes tietää, mistä teoksen on tarkoitus kertoa. Greengrassilta ei kysytty mielipiteitä, kun toinen kirjoittaja palkattiin.

Greengrass työstää yhä Damonin tähdittämää, Irakin sodasta kertovaa jännäriä Green Zone. Tämän oli tarkoitus olla "pieni elokuva", jonka Greengrass saa tehdä elokuvastudiolle tuottoisien Bournejen välissä, mutta Green Zone on ylittänyt budjettinsa reilusti ja on jäljessä aikataulua. Edellisen Bournen kuvaukset olivat vastaavasti sekavat: Greengrassin tapa keksiä vasta kuvauspaikalla mitä hän oikein on tekemässä on tuottanut hittejä, mutta kovaan hintaan.

Virallisesti Greengrass on jättänyt neljännen Bournen "luovien erimielisyyksien vuoksi".

Lähde: The Playlist

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uusi Disney-pomo suo... Klikkaa tästä jos et... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova