Tuorein sisältö

Sunrise Avenue sulki vieraskirjansa - erotettu kitaristi tilittää

06.09.2007 klo 10.42 | Luettu: 8059 kertaa | Teksti: Jouni Hirn

Hittibändi Sunrise Avenue on joutunut sulkemaan nettisivujensa vieraskirjan väärinkäytöksen takia. Perusteluiksi mainitaan se, että vieraskirjaan ilmestyi perättömiä huhuja ja sitä käytettiin chatti-tarkoituksiin.

Useat kirjoitukset koskivat kitaristi Janne Kärkkäisen (kuvassa edessä) erottamista. Osa faneista ei sulattanut bändin erottamispäätöstä.

Sunrise Avenuessa alusta asti vaikuttanut Kärkkäinen sai kuulla erottamisestaan bändin managerilta puhelimitse.

- Managerimme Bob ilmoitti minulle sen suuremmin kiertelemättä, että Samu (Samu Haber bändin laulaja-kitaristi toim. huom.) oli läpi viime yön kestäneiden puhelinkeskustelujen päätteeksi päättänyt, että tämä bändi ei mene enää eteenpäin niin kauan kuin minä olen siinä mukana, tilittää Kärkkäinen avoimessa kirjeessään.

Kärkkäinen on edelleen tyrmistynyt potkuistaan ja siitä, että Samu Haber mainitsee syyksi "henkilökohtaiset erimielisyydet".

- Yleinen totuushan on, että riitelemiseen tarvitaan aina kaksi puolta. Tässä tilanteessa voin kuitenkin käsi sydämellä sanoa, että en ole ollut Samun kanssa missään riidoissa. Samu on minulle välillä kertonut miten häntä painaa se, että minua painaa joku asia tässä yhteisössä. Olen hänelle kertonut jokaisella kerralla, että minulla ei ole mitään selvittämättömiä asioita ketään kohtaan, ja että elän unelmaani enkä vaihtaisi tästä paletista mitään.

Kärkkäisen pitkän nettikirjeen voi lukea täältä!


V2.fi | Jouni Hirn
< Maj Karman keikkabus... Keira Knightley kuih... >

Keskustelut (4 viestiä)

Dani

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

06.09.2007 klo 15.28

Ohhoh, soppa tiivistyy. Saapa nähdä miten homma lopulta asettuu. Loistava tuo Kärkkäisen nettikirje - näissä asioissa vaisto ohjaa luottamaan avoimempaan osapuoleen.
mömmö

05.04.2008 klo 13.23

Sääliksi käy Jannea. En ikinä ois uskonu et Samu on tollanen hirviö. Tosi töykeää käytöstä Samulta.
Jenna

10.05.2008 klo 22.01

Moi! te olette ihana bändi ja paras kuuntelen nytkin teidän ihanaa laulua se on niin paras haluaisin teidän levyn mutta en saa:( halusin sanoa vain teile että olette paras Bändi :D tehkää vielä uusia lauluja!!!!!!!!
doris

07.12.2009 klo 13.01

Ich finde den Aufbau der Seite sehr gut. Macht weiter so.
http://www.free-sex-films-gay.net

Kirjoita kommentti

56994

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova