Tuorein sisältö

Norjan Euroviisuyllätys saattaa tulla A-ha -yhtyeen suunnalta

14.12.2009 klo 12.13 | Luettu: 1820 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Norjan yleisradioyhtiö NRK on julkistanut Melodi Grand Prix'n toisen alkukarsinnan kilpailijat. Kisassa estistään maan tulevaa Euroviisua. Mukana on jälleen tuttuja artisteja aiempien vuosien Norjan karsinnoista, mm. Alexander Stenerud ja Hanne Haugsand tavoittelevat Norjan edustuspaikkaa jo kolmatta kertaa.

Ensikertalaisista nimekkäimmät kilpailijat ovat Maria Arredondo ja Tomine Harket. Arredondo kilpailee kaksinkertaisen viisuvoittajan Rolf Lövlandin säveltämällä ja sanoittamalla kappaleella The Touch. Tomine Harket puolestaan on tunnetun A-ha-yhtyeen laulusolistin Morten Harketin tytär. Tomine Harketin kappaleen Be Good To Me tekijät ovat Tommy La Verdi ja Peter Ställmark.

Tomine on 16-vuoden iästään huolimatta ehtinyt jo pitkälle. Hän on Norjassa superjulkkis ja tehnyt musikaalirooleja, laulanut Disneyn Camp Rockin paikallisen tunnusmelodian (kuuntele täältä) ja tehnyt leffoihin äänidubbauksia.

Melodi Grand Prix'n toinen alkukarsinta käydään Bodössä 16. tammikuuta. Jatkopaikkoja tavoittelee kaikkiaan seitsemän kilpailijaa.

(kuvassa Tomine Harket)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Robbie Williams Mari... Axl Rose selittelee ... >

Keskustelut (1 viestiä)

börje

14.12.2009 klo 13.28

aha
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova