Tuorein sisältö

Axl Rose selittelee lentokenttämatsia, katso video

14.12.2009 klo 13.56 | Luettu: 1817 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Guns N' Roses -pomo Axl Rose joutui viime keskiviikkona paparazzilauman ahdistelemaksi tai toisen version mukaan riehui ja pamautti nyrkillä erästä kuvaajaa (V2.fi-uutinen).

Tuoreessa MySpace-blogissaan Axl väittää, ettei hänen nimissään ole julkaistu virallista tiedotetta koskien Los Angelesissa sattunutta lentokenttäepisodia. Hassua, sillä kyseinen tiedote on kuitenkin julkaisu (luettavissa myös Guns N' Rosesin MySpace-blogista...)

Tiedotteessa todettiin Axl Rosen seurueen joutuneen aggressiivisen paparazzihyökkäyksen kohteeksi. Tilanteesta selvittiin kuitenkin ilman suurempaa välikohtausta.

Axl kuitenkin vakuuttaa, ettei hän ole antanut lupaa minkään tiedotteen julkaisuun koskien mitään lentokentällä tapahtunutta (missään ikinä, never).

Rose toteaa bändin aloittaneen työskentelyn uusien managerinaamojen kanssa. Rose epäilee tiedotusmokailua jonkinlaiseksi julkisuustempuksi (kilpailevien managerien suunnalta).

Axl toteaa bändin saavan Osakan ja Tokion keikoille täyden lavavarustuksen ja tuplaten pyrotekniikkaa. Gunnareilla on ollut ongelmia paikallisten säädösten kanssa...

Lopuksi Axl lähettää viestiä median suuntaan tyyliin "vääristelkää ja tehkää vapaasti negatiivisia juttuja kyseisestä viestistä".

Katso videopätkä Rosen taannoisesta lentokentällä sattuneesta nyrkkeilumatsista täältä.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Norjan Euroviisuyllä... Kuuntele kaunein jou... >

Keskustelut (1 viestiä)

Dekonega

Rekisteröitynyt 28.07.2009

15.12.2009 klo 13.16

Axl ilmeisesti todellakin lyö ensimmäisenä... ja eikä sen ympärillä mitään kauheaa laumaa ole noita toimittajia... :D

Axl on hyvä laulaja, mutta ihan kauhea persoona...
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova