Tuorein sisältö

Megadethin ex-kitaristin ja Dave Mustainen välille puhkesi huumesota

21.12.2009 klo 09.28 | Luettu: 6749 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Megadethin entinen kitaristi Jeff Young vuodatti muutama päivä sitten tuntojaan Dave Mustainea kohtaan. Young syytti Mustainea bändikamujen vähättelystä ja suoranaisesta valehtelusta. Eniten Youngin hermoille kävi tuoreessa haastattelussa esitetty väite, jonka mukaan Mustaine oli vastuussa kaikista kakkoskitaristinkin soittamista osuuksista (V2.fi-uutinen).

Youngin vuodatus on saanut jatkoa. Mies jatkaa MySpace -blogissaan Mustainen rökittämistä. Nyt aiheena on parin kuukauden takainen haastattelu, jonka Mustaine oli antanut Australiassa. Tuolloin Mustaine väitti Megadethin pitkän Australian keikkatauon johtuneen Youngin huumesotkuista - bändin Australian kiertue vuosia sitten kaatui kuulemma Youngin huumesähläilyyn.

Mustainen mukaan Youngilta loppui kama ja hän halusi matkustaa kotiin -kiertue peruuntui. Mustaine myöntää koko bändin olleen pahasti aineiden vaikutuksen alaisena...siitä huolimatta Mustaine ei ole koskaan pettänyt fanejaan. Mustainen mukaan Youngin lopullinen potkujen syy oli kiinnostus hänen tyttöystäväänsä. Young oli soittanut Mustainen kultapupulle ja ehdotellut tuhmia.

Youngin vuodatus on selkeä. Mustaine, katso peiliin. Young muistuttaa lukuisista keikkailloista, jolloin Mustaine on jouduttu kantamaan lavalta bändikamujen toimesta.

Youngin mukaan Australian kiertue peruttiin, koska Mustainen piti päästä vieroitukseen. Mustaine yritti myöhemmin saada bändikavereita salakuljettamaan heroiinia vieroituslaitokseen!

Young kertoo myös illasta, jolloin Mustaine erotti koko bändinsä, koska ei onnistunut saamaan huumeannostaan. Kerran Mustainen kitarateknikko pidätettiin Mustaine komentamalla huumeidenhakumatkalla. Mustaine kuljetti huumeita Japanin kiertueelle shampoopullossa....

Young ottaa esille viimeisen soittamansa Megadeth-keikan (The Monsters of Rock/Donnington). Kiertueella oli tarkoitus soittaa vielä useita keikkoja mutta uusi vieroituskeikka perui jälleen suunnitelmat. Tuolloin hätävalheena esitettiin basistin murtunut ranne.

Young heittää Mustainelle haasteen. Vaikka Young ei soita enää kovin aktiivisesti, mies haastaa Mustainen kaksintaisteluun: mitkä tahansa kaksi biisiä Peace Sells... but Who's Buying? tai So Far, So Good... So What! -albumeilta. Young lupaa soittaa kaikki kitaraosuudet (myös Mustainen) nuotti nuotilta, pitäisi siis puheiden mukaan onnistua myös Mustainelta...

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Simon Cowell hävisi ... Madventures ansaitsi... >

Keskustelut (6 viestiä)

Finski

Rekisteröitynyt 09.12.2009

21.12.2009 klo 10.09

Haluun nähä näiden kahen battlen!
lainaa
LarssiBoy

21.12.2009 klo 10.37

Finski kirjoitti:
Haluun nähä näiden kahen battlen!

Ennen vain jälkeen kokaiiniannoksen!
lainaa
Finski

Rekisteröitynyt 09.12.2009

21.12.2009 klo 11.25

Vaikka ennen JA jälkeen. Saadaan vertailtua myös, että kumpi soittaa paremmin aineissa... =)
lainaa
Bob

21.12.2009 klo 14.25

Vähän turhaa tuollainen vanhojen muistelu, Dave tulee jokatapauksessa olemaan aina kovin jätkä alalla, osasi soittaa yhtä hyvin kuin Young tai ei.
Mutta tuo battle olisi kyllä hauska nähdä, Dave tosin varmaan vetäisi Youngia turpaan jos näyttäisi häviävän :D
lainaa
Axel

24.12.2009 klo 17.15

Young on ääliö
lainaa
Riki

25.12.2009 klo 21.54

En oikein tajunnut onko tässä kyse nyt jostain helvetin biisinäänistys kisasata vai kitarataistelusta... Myöhemmässä olisi sen verran enemmän järkeä, löytyyhän näitä tekniikkapelleilijöitä vaikka muille jakaa!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova