Tuorein sisältö

Menneiden joulujen haamut jahtaavat Dave Mustainea

23.12.2009 klo 13.07 | Luettu: 2513 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Megadeth-pomo Dave Mustaine on vuodattanut tuntojaan Megadethin kotisivujen foorumissa. Joulun läheisyys on herkistänyt miehen ihmettelemään vuosien kulumista ja tekemiään valintoja. Mustainen poika on huomaamatta kasvanut isoksi mieheksi - minne ne vuodet ovat hävinneet! Niinpä Mustaine on kirjoittanut avoimen kirjeen pojalleen ja samalla kaikille vanhemmille.

Mustaine toteaa vanhenemisen olevan vaikeaa - eikä pelkästään fyysinen ikääntyminen. Mustainea vaivaa esikoispojan kasvaminen jo aikamieheksi. Viimeksi isä ja poika juttelivat, mihin oppilaitokseen Justin David Mustainen kannattaisi hakea.

Mustaine vuodattaa ihmetystään, kuinka nopeasti aika on kulunut. Rokkari valittelee tekemiään valintoja - jatkuvasti tien päällä ja poika on kasvanut huomaamatta. Mustaine kertoo joutuneensa osallistumaan moneen juhla-tai merkkitapahtumaan puhelimen välityksellä. Myös kuria on jaettu puhelimen kautta. Mustaine katuu, että hänen poikansa on pitkälti joutunut elämään ilman isää.

Mustaine valittaa tehneensä samat virheet, kuin aikoinaan hänen oma isänsä. Hän ei ole ollut paikalla pelaamassa, ohjaamassa, näkemässä ensi askeleet, ensimmäiset koulupäivät, ensitreffit...mutta Dave on yrittänyt muuttua ja laittaa asioita tärkeysjärkestykseen. Varsinkin nyt, kun poika on jo muuttamassa pois kotoa.

Lastensa ja perheensa avulla Mustaine toteaa huommanneensa, ettei osaa kunnolla rakastaa. Asiassa on paljon opettelemista ja mies toteaakin, että aloittaakin pitämällä suurta suutaan soukemmalla!

Mustaine neuvoo muita vanhempia, etteivät ylenkatso ainuttakaan hetkeä lastensa elämässä. Ennen kuin huomaatkaan, lapset ovat aikuisia ja lentävät pois pesästä.V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ismo Alanko Teholla ... Äänestä Ruotsin rask... >

Keskustelut (2 viestiä)

jdssdf

23.12.2009 klo 18.29

:') !
lainaa
Aasi-

Rekisteröitynyt 01.07.2009

27.12.2009 klo 11.22

No vittu kyynel
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova