Tuorein sisältö

Metallimessujen nimet valmiina

12.01.2010 klo 11.36 | Luettu: 2225 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Helsingin Kaapelitehtaalla helmikuussa juhlittavan Finnish Metal Expon ohjelma on valmis. Ohjelman täydentävät juuri pitkän euroopankierroksen Sonata Arctican lämppärinä tehnyt melodista metallia esittävä Winterborn sekä helsinkiläinen kuolo/rässipartio Tukkanuotta.

FME:n pyöräyttää päälavalta käyntiin Before The Dawn-nokkamies Tuomas Saukkosen biisiklinikka. Tuomasta avustaa Kai Hahto. Tuomas ja Kai ottavat yleisöltä ideoita biisiin, jonka he säveltävät ja esittävät klinikan aikana.

Musamaailman kakkoslavan ohjelma on myös valmis. Jo aiemmin julkistettujen artistien lisäksi kakkoslavalla nähdään mm. Leverage, Rolf Pilven rumpuklinikka, Amorphiksen Esa Holopaisen ja Tomi Koivusaaren haastattelu sekä PDP by DW –rumpaliskaba.

Helsinki Metal Meeting käynnistellään jo torstaina 18.2. Nosturissa kun Finntroll, Barren Earth sekä Armour polkaisevat kisat käyntiin. 12 euron hintaiset liput Nosturiin keikalle ovat myynnissä Tiketin ja Lippupalvelun kautta

Lipunmyynti tämän vuoden Finnish Metal Expoon on ollut poikkeuksellisen vilkasta. Kaapelitehtaan liput ovat nyt myynnissä Tiketin ja Lippupalvelun verkostoissa.

Finnish Metal Expo on ikärajaton tapahtuma. Täysi-ikäisille on anniskelualueita.

Katso tarkemmat ohjelmatiedot osoitteesta www.fme.fi.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mies vaatii elektron... Spider-Man 4 peruttu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova