Tuorein sisältö

Kuinka paljon Hynynen tienaa, katso kylmät faktat

13.01.2010 klo 13.21 | Luettu: 8902 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kauppalehden sivuilta paljastuu tietoa Kotiteollisuus-nimisen Oy:n viime vuoden liikevaihdosta. Bändin taustayhtiön liikevaihto kohosi yli 660 000 euroon. Kotiteollisuus kiersi ahkerasti koko viime vuoden, pelkästään kesäkuukausina keikkoja kertyi yli 30 kappaletta.

Yhtiö tahkosi myös tulosta eli voittoa. 80 000 euron voiton lisäksi yhtiö maksoi palkkoja 258 000 euron verran. Jos palkkasummaa lasketaan yhtiön kolmen osakkaan kesken, bändin jäsenet nauttivat yli 7000 euron kuukausipalkkaa.

Kotiteollisuus tekee tänä vuonna vain muutamia keikkoja...tai niin ainakin on suunniteltu.

Lue lisää lukuja Kotiteollisuus Yhtye Oy:n toiminnasta Kauppalehden sivuilta.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Michael Monroe valmi... Tangokuninkaan kaaha... >

Keskustelut (7 viestiä)

Larsson

13.01.2010 klo 13.43

Missäs on roudareiden palkat yms. Ei taida koko palkkasumma mennä pelkästään bändin kolmen jäsenen kesken. Heillä taitaa olla ainakin 3 muuta herraa kiertämässä keikoilla joille todennäköisesti tarvitsee kanssa maksaa palkkaa, tuskin ketään tekee yökausia töitä ilman palkkaa..
lainaa
Tämmitukka

13.01.2010 klo 13.55

Larsson kirjoitti:
Missäs on roudareiden palkat yms. Ei taida koko palkkasumma mennä pelkästään bändin kolmen jäsenen kesken. Heillä taitaa olla ainakin 3 muuta herraa kiertämässä keikoilla joille todennäköisesti tarvitsee kanssa maksaa palkkaa, tuskin ketään tekee yökausia töitä ilman palkkaa..


Aivan, tuo taitaa olla Kauppalehden tulkinta asiasta
lainaa
Blackniemi

Rekisteröitynyt 30.09.2008

13.01.2010 klo 15.28

Hynynen on kirjoittanut sinne "tipaton tammikuu" -blogiinsa kuinka rahaa piisaa kuin roskaa. Kai siinä sit jotain perää on.

Turhaa tietoa silti.
lainaa
kassialma

14.01.2010 klo 09.41

"Hynynen on kirjoittanut sinne "tipaton tammikuu" -blogiinsa kuinka rahaa piisaa kuin roskaa. Kai siinä sit jotain perää on."

tai sitten on vain kateellisen ja tyhmän kansan provosointia..?;D
lainaa
Ihmettelijä

14.01.2010 klo 10.15

Mulla kanssa eilen kiehahti kun luin tuon Kauppalehden uutisen. Kauppalehti on mielestäni aina ollut "luotettava" talousuutisten välittäjä, mutta nyt on kyllä toimittajalla päässyt sellainen aivopieru ettei vähään aikaan ole nähty...

Mahtavaahan se olisi, kun bändi voisi maksaa palkkaa vain itselleen... mutta en tosiaan jaksa uskoa että nuo bändin mukana kulkevat henkilöt tekisivät ihan ilmaiseksi hommiaan. Lueskelen bändin kiertuepäiväkirjoja säännöllisesti ja kyllä siellä vähintään 3 - 4 kaveria menee bändin mukana jatkuvasti (miksaus, monitorit, valot jne jne). Tämän lisäksi Miitri Aaltonen on kiertänyt suurimman osan tämän vuoden keikoista toisena kitaristina ja tuskin sekään sitä ihan viinapalkalla on tehnyt.

Saisi kyllä tuo toimittaja katsoa peiliin, tarkistaa faktat yhtiöstä ja tehdä oikaisun tuolle jutulleen... sen verran paksua tekstiä on.
lainaa
Hohhoh

14.01.2010 klo 14.39

Korjatkaa jos olen väärässä, mutta osakeyhtiö maksaa osakkaiden välillä tuon 258 000e, eli bändin jäsenten välillä (jotka ovat Oy:n omistajia). Liikevaihdosta sitten vähennetään juoksevat menot, jolloin jäljelle jäi tuo 258 000 + 80 000e, eli 80k on puhdasta voittoa. Se sitten pistetään talteen talteen osakeyhtiön menoja varten tulevaisuudessa.

Sanokaa jos olen aivan väärässä, mutta väsyneenä ei jaksa termit muistua mieleen ja muutenkin ajatus kulkee heikosti. Eli: Kyllä tuo Kauppalehdin artikkeli on mielestäni oikein. ;)
lainaa
Rane

15.01.2010 klo 08.58

Olisikohan mahdollista, että nämä muut kiertueella olevat henkilöt eivät ole Kotiteollisuus Oy:n palkkalistoilla vaan ovat joko yksityisyrittäjiä tai jonkin muun firman palveluksessa, jotka laskuttavat Kotiteollisuus Oy:tä normaalein laskuin. Joten niitä kuluja ei näkyisi ollenkaan Kotiteollisuus Oy:n palkkamenoissa, vaan ainoat jotka saavat suoraan palkkaa kyseiseltä yhtiöltä olisi vain bändin kolme jäsentä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova