Tuorein sisältö

Kuukausia kadoksissa ollut Metallica-fani löytyi

27.01.2010 klo 10.44 | Luettu: 5071 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

20-vuotias opiskelija Morgan Dana Harrington katosi Charlottesvillessä Metallica-keikan yhteydessä viime lokakuussa. Uutisoitavan asiasta tekee Metallican aktiivinen osallistuminen nuoren naisen etsimisessä. Bändi on kertonut etsinnöistä kotisivuillaan ja Metallica lupautui myös osallistumaan fanin löytymiseen johtavista vihjeistä maksettavaan palkkioon (50 000 dollarin summalla) (V2.fi-uutinen).

Morgan Dana Harringtonin vanhemmat ovat uskoneet tyttärensä olevan elossa ja etsintöjä on jatkettu mediakohun avittamana. Etsintojä on voinut avustaa Find Morgan Fund -sivuston kautta, tammikuun 16 päivä Richmondissa järjestettiin mm. hyväntekeväisyyskeikka keräämään varoja etsintojen jatkamiseksi.

Morgan oli jostain syystä joutunut ulos konserttialueelta ennen keikan alkamista. Koska hän ei päässyt enää takaisin keikkapaikalle, alkoholia nauttinut Morgan ilmoitti ystävilleen yrittävänsä saada kyytiä takaisin opiskelupaikkakunnalleen. Tämän jälkeen Morganista ei ole kuultu mitään.

Usean suuretsinnän jälkeen tapaus jäi edelleen mysteeriksi. Kunnes viranomaiset vahvistivat eilen 26.1 löytäneensä todennäköisesti Morganin ruumiin jäännökset.

Ruumiin jäänteet löydettiin Albemarlen piirikunnan alueella olevalta maatilalta. Ruumis oli syrjäisellä paikalla korkeassa ruohikossa, paikalle ei ole tietä vaan maanviljelijä oli liikkeella traktorilla. Viranomaisten mukaan ruumiin läheisyydestä löytyneet esineet varmistavat jäänteet Morganiksi. Lopullinen varmistus saadaan myöhemmissa tutkimuksissa.

Poliisin uutispätkä Morganin jäännösten löytymisestä

findmorgan.com




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Michael Monroen nett... Harkimo jatkaa Diili... >

Keskustelut (3 viestiä)

Metaali

27.01.2010 klo 12.47

"Metallica-fani löytyi"

Jee jee, nyt Metallicallakin on fani. En kyllä tajua, miksi.
lainaa
LarssiBoy

27.01.2010 klo 12.58

Metaali kirjoitti:
"Metallica-fani löytyi"

Jee jee, nyt Metallicallakin on fani. En kyllä tajua, miksi.


Haukotus, on niin väsynyttä läppää...
lainaa
lisääjä

27.01.2010 klo 13.44

..kuolleena
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova