Tuorein sisältö

Harkimo jatkaa Diilin parissa, jätä hakemus jo tänään

27.01.2010 klo 12.24 | Luettu: 2748 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Diili jatkuu MTV3:lla. Tällä kertaa Hjallis Harkimo etsii toimitusjohtajaa mittavalle Hanko-projektille.

Hjallis Harkimo sai ensimmäisestä Diilistään paljon positiivista palautetta sekä tietysti haluamansa myyntijohtajan. Hän lähtee nyt tyytyväisin mielin jo toistamiseen hakemaan itselleen työntekijää ohjelman kautta.

– Diilin teko oli mahtava kokemus ja viihdyin hyvin kuvauksissa. Ohjelman teko on pitkä prosessi, ja sen aikana selviää varmasti kuka kukin on. Tämä on ehdottomasti hyvä tapa löytää oikea tyyppi Hangon projektin toimitusjohtajaksi, Hjallis sanoo.

Uudessa Diilissä Harkimo toteuttaa vuosikymmeniä kypsyneen unelmansa ja rakentaa uusia asuntoja ja hotellin yhdelle Suomen kauneimmista paikoista. Hän hakee projektille toimitusjohtajaa ja toimenkuva on siis vielä laajempi kuin Sipoonrannassa.

Hankoon rakennetaan asuin-, hotelli- ja liikehuoneistoja kolmeen eri kohteeseen. Projektin kokonaisarvo on noin 70 miljoonaa euroa ja se muokkaa oleellisesti Hangon, Suomen eteläisimmän kärjen, kaupunkikuvaa.

Hjallis Harkimo hakee Hankoon toimitusjohtajaa, jonka keskeisiin tehtäviin kuuluvat Hangon hankkeen päivittäisjohtaminen ja myynti- sekä markkinointitoimien johtaminen.

– Kokemus on tärkeää, vaikka mitään vähimmäisvaatimuksia minulla ei ole. Paloa bisnesmaailmaan täytyy löytyä ja halua päästä eteenpäin. Hakijan täytyy olla sosiaalinen, tavoitehakuinen ja organisaatiokykyinen.

Uusien Diili-kilpailijoiden menestymistä arvioimaan tulevat uudet neuvonantajat. Harkimo painottaa, ettei heidän vaihtamiseensa liity dramatiikkaa.

– Helena on kiinni Sipoonranta-projektissa, joka ei liity millään lailla tähän. Ja Keijo puolestaan keskittyy nyt omaan työhönsä. Neuvonantajuus vie kuitenkin paljon aikaa.

Uudet neuvonantajat julkistetaan myöhemmin.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.mtv3.fi/diili.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kuukausia kadoksissa... Mokoma repii sydänju... >

Keskustelut (1 viestiä)

Itkunappi

27.01.2010 klo 12.59

Harkimo etsii uutta jeesJees-miestä
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova