Tuorein sisältö

Eläkeläiset saa taakseen tukijoita ja humppajugend levittää humpan sanomaa

28.01.2010 klo 09.04 | Luettu: 3921 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen Euroviisupaikasta kamppaileva Eläkeläiset julistaa kotiseuturakkautta ja kotiseutuyhteistyötä.

- Ollaan koputeltu kunnantalojen ovia. Joensuun, Rääkkylän ja Polvijärven kunnat ovat ainakin mukana omalla somistuspanoksellaan Eläkeläisille sopivan humppatunnelman luomisessa, kertoo urkuri Onni Waris.

Sitä, millaisesta yhteissomistuksesta on kyse, ei Waris paljasta. Yhteistyö on kuitenkin merkittävää, vuotaa yhtyeen lähipiiriin kuuluva syväkurkku.

Myös ulkomailla oleilevat fanit ovat päättäneet vakuuttaa yhtyeen jäsenet jo ennakkoon siitä, että mikäli se yltää Osloon asti, kotiseudun kulttuuriperintöä tullaan vaalimaan myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Joulun tienoilla puolalaiset fanit julkaisivat solidaarisuutensa merkkinä oman humppa-karaokevideonsa. Nyt myös Keski-Euroopassa toimiva Humppajugend on aloittanut järjestelmällisen kampanjan yhtyeen tien tasoittamiseksi.

Kotiseutuyhteistyön tuloksena Eläkeläiset on entistä vakuuttuneempi siitä, että mikäli se lähtee edustamaan Suomea Osloon, yhtye ei halua tuottaa kotimaalleen pettymystä.

Eläkeläiset on ottanut onkeensa euroviisuasiantuntijoiden palautteesta: koreografiaa on viilattu kuumeisesti ja Ylen ohjeistusta on noudatettu orjallisesti. Esiintymisvaatteiden vaihtokielto on aiheuttanut jonkin verran haasteita kovaan aerobiseen kuntoon itseään treenaavassa yhtyeessä.

Vaatteita ei ole uskallettu vaihtaa edes nukkumaan mennessä ja kravatit uhkaavat hiertää kaksoisleukojen välissä. Onneksi Yle on luvannut ammattimaskeeraajan jokaiselle, joten pahimmilta esteettisiltä vaurioilta tullaan säästymään...

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tällainen on Applen ... Lordi arvostelee Eur... >

Keskustelut (3 viestiä)

Lorohuuli

28.01.2010 klo 09.34

Mutta kuka kustantaa pommit ja pyrotekniikan. Lordillakin oli ongelmia saada paukkeelle maksaja...pitäähän Eläkeläisillä olla tultasyöksevä haitari ja Onnin syntikka voisi räjähtää loppuhuipennukseksi
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

28.01.2010 klo 10.31

Täytyy pistää lauantaina ääntä menemään eläkeläisille varmuudenvuoksi. Olisi mielenkiintoista nähdä pojat viisuissa.
lainaa
irgeli

Rekisteröitynyt 22.01.2010

28.01.2010 klo 16.37

Eläkeläiset euroviisuihin! Ois kerranki mahdollisuus voittoon.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova