Tuorein sisältö

Tukiryhmistä apua viisuhuumassa eläville Eläkeläiset-faneille - humppa on vakava asia

29.01.2010 klo 09.01 | Luettu: 5830 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen lauantaiseen Euroviisukarsintafinaaliin valmistautuva Eläkeläiset varoittaa humpan riippuvuutta aiheuttavasta riemuvaikutuksesta. Eläkeläisten mediavyörytys saattaa aiheuttaa jo ähkyä, tulosta bändin kotisivuilta asianmukaiset varoitusbannerit.

Toivottomille humppapistoksen saaneille on onneksi jo olemassa tukiryhmätoimintaa ja vertaisverkostoja. Norjalaisen humppa-addiktin perustama Facebook-ryhmä Humppavision2010 palvelee kansainvälisesti (Facebook-humppavision 2010). Humppariippuvaisten suomalaisten Facebook-tukiryhmä on tietysti nimeltään I'm with HUMPPA!.

Humppaamiseen hurahtaneiden kansainväliset paikallisosastot kokoaa yhteen sosiaalinen verkkoyhteisö Humppajugend.

Eläkeläisten Lärvilauta eli naamakirja eli Facebook

Eläkeläiset Twitterissä.

Varoittavana esimerkkinä voit katsoa hullun saksalaisen humppamiehen Svenin rumpukaraoke-esityksen Hulluna Humpasta -viisusta (voi poikaparkaa...)

Mediavaroitus:

" Perjantaina 29.1. YLE TV1 klo 21.20 alkaen:
YLEn Starada-ohjelma tallensi Eläkeläiset-yhtyeen esiintymistä 21.1. Tampereella ja muistikuviemme mukaan siellä tehtiin myös haastattelunauhoituksia. YLE aikoo esittää kuvaamaansa materiaalia koko kansalle ohjelmassa joka on otsikoitu: "Ei ikinä eläkkeelle". Saattaa olla melkoisen viisasta materiaalia siellä nauhoilla eli onnea vaan leikkaajalle. Jos ohjelmassa esitetään itse keikkaa ja äänen laatu on huono älkää syyttäkö YLEä. Myö sössittiin ihan omakätisesti se äänipöydän tallennushomma. Ylättävä sattuma. Ei olisi ikinä uskonut että tuommoista pääsee käymään. Meille. Hävettää...".



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kuuntele Portugalin ... Maineikas kasarinaam... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

Heikki

29.01.2010 klo 09.38

Eläkeläiset on kyllä yksinkertaisesti parasta. Euroviisuihin osallistumisesta en nyt sano mitään, mutta muuten bändiä on tullu fanitettua jo ysärin puolestavälistä asti.

Heil Humppa!
lainaa
Kotiviinipiru

29.01.2010 klo 09.42

Humppajugend knows best
lainaa
Itkunappi

29.01.2010 klo 10.16

Börje, börja inte humppa
lainaa

V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova