Tuorein sisältö

Humppavisio tänään televisiosta

30.01.2010 klo 15.16 | Luettu: 3286 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen Eurovisionin laulukilpailun karsintafinaali lähetetään lauantaina suorana Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksesta - lähetys alkaa kello 20.00. Kilpailua voi seurata YLE TV2ssa, YLE Radio Suomessa ja YLE Areenassa.

Ehdoton ennakkosuosikki Eläkeläiset on päivittänyt viimeiset kannustusviirit ja värpäkkeet kotisivuilleen. Sivustolta löytyy mm. tulostettava lomake, jolla voit kätevästi ilmoittaa (ja varoittaa) naapureille humppakarkeloiden seuraamisesta mahdollisesti aiheutuvaa meteliä ja pullojen kilinää...

Voit äänestää Eläkeläisiä sakkokierrokselle Osloon soittamalla äänestysnumeroon 0700-717-09 tai lähettämällä tekstiviestin 9 numeroon 17132. (puhelu maksaa 99 senttiä + pvm ja tekstari 99 senttiä). Äänestää voit vain ohjelman aikana.

Suomen edustuspaikkaa finaalissa tavoittelevat esiintymisjärjestyksessä Maria Lund, Antti Kleemola, Linn, Pentti Hietanen, Heli Kajo, Nina Lassander, Amadeus, Sister Twister, Eläkeläiset ja Kuunkuiskaajat.

Karsinnan voittaja valitaan kaksivaiheisessa puhelin- ja tekstiviestiäänestyksessä. Ensimmäisen äänestyskierroksen kolme parasta etenee superfinaaliin, jonka voittaja lähtee edustamaan Suomea vuoden 2010 Eurovision laulukilpailuun Osloon toukokuussa.

Vierailevina tähtinä Suomen karsinnan finaalissa esiintyvät viime vuoden euroviisuvoittaja Alexander Rybak ja vuoden 2007 euroviisujuontaja Mikko Leppilampi orkestereineen.

Karsinnan juontavat Jaana Pelkonen ja Mikko Peltola. Kilpailuesityksiä kommentoi Marco Bjurström.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kriitikot VS. Paha p... Rammstein julkaisee ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Bamboocha

Rekisteröitynyt 17.09.2007

30.01.2010 klo 21.13

Eläkeläiset voittoon! Itsekin juuri äänestin. :]
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova